Koliko gitara treba prosječnom gitaristi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
neki

Re: Koliko gitara treba prosječnom gitaristi

Post by neki » 20 Aug 2012, 07:14

Trzalica wrote:
luci wrote:Kejt Mos nije glumica...
Isti Q drugo pakovanje, bar kada je o modi reč ...
Baba Slim wrote:
Trzalica wrote:Kao i mnogi bendovi kojima si se uvlačio na bini u tom tvom klubu ...
Nemoj više da se "šlepuješ" na bini kada mi sviramo, nisi dovoljno dobar, samo KVARIŠ ATMOSFERU. :ziveli:
Ok, Trzalice, sad me jako zanima da čujem BILO KAKAV klip (audio, ne mora video) sa tvojom svirkom, i svirkom tvog benda. Put your money where your mouth is. :kokice:
Hehe, pa onda bi svaka dalja rasprava sa matom bluzerom izgubila svaku draž ... mada ... nije teško snaći se danas na ovom internetu ... :idea:
trzalice,vec tri godine zivim u kupljenom stanu gde se komsije trude dusom i srcem da zagade svaki delic okoline bacajucu sa sprata razne otpatke i kese sa smecem.tri godine redovno nedeljom skupljam isto trudeci se da im posaljem poruku ljubavi sloge , i harmonicnog zivljenja.ne vredi ,odustao sam .ovaj forum je jedno od oaza mesta gde ponekad svratim da se odmorim od svega gore pomenutog ,i razmenim malo dobre energije i pozitivnih vibracija sa ljudima dobre volje .tvoje reci kao sto su ...punim vas kao mlade curane....horda....copor ...su neprimerene , i tuzno je sto to neko mora da ti ovde objasnjava. u tvojoj ne bas cistoj glavi verovatno sada dozivljavas neko zadovoljstvo jer si eto opet privukao paznju i evo jos jednog revoltiranog clana foruma koji ovo divno jutro zapocinje baveci se tobom.no moram te razocarati...prosto uskoro ljudi nece obracati paznju na tebe niti ce im smetati vise tvoje prljave i mrznjom nabijene reci.oguglace.uostalom kao i ja sto vise ne primecujem nagomilano djubre oko svoje zgrade.a tada ces opet ostati sam sa svojim bolom.i svaki put ce te boleti sve vise.i vise.kada te ovde svi budu ignorisali otici ces do nekog drugog foruma, i opet ces raditi isto.imam dvoje sjajne dece i ovde ti se obracam kao sto sa njima pricam...za pocetak probaj da se svima ovde izvinis,i upitaj sebe sta te u stvari boli...sledeci korak je da svoj bol izbacis iz sebe , uz strucnu pomoc kvalifikovanih ljudi...i vrati nam se naravno da se druzimo .tebi i svim clanovima foruma iskreni pozdrav

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 20 Aug 2012, 07:47

Мато, недавно си се придружио форуму па ниси довољно упознат са ликом и делом т(р)овариша Трзавице... Само опуштено. Он је један од оних случајева што никад нису допринели функционисању форума, него само трују, а при том и прича будалаштине кад год се огласи. И сад, неко би помислио да је ту крај проблема, али то је само почетак. Далеко већи проблем је што кад му више људи саопшти да се не слажу са његовим будалаштинама, он потеже стално исту излизану причу о оркестрираном нападу на његову личност. Фантазира човек да је прогоњен, а не капира да је фијуууууууу... Пошто му је неопходна стручна помоћ коју би он засигурно одбио, сваки аргументовани вид разговора са њим је потуно бесмислен, јер се он врти у својој бескрајној идеолошкој петљи у којој нема места за било кога другог, то је стриктно соло вожња. Кад се сетиш неке активности која је по теби потпуно бесмислена, буди сигуран да то није дно дна, увек је бесмисленије од тога комуницирати са Трзавим. Зашто трол који отворено вређа људе није до сада санкционисан, то је питање за администрацију. А који проблем има Трзави... е то је питање за психијатре и психологе. Шта год да му је - није му лако. Можда је и добро да може овде да одврне вентиле и пусти пару, да није тога можда би тукао жену, или узео сачмару и направио redneck rampage.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 20 Aug 2012, 08:17

@neki
Ne daj mu ni 2 živca, NE DAJ, nije zaslužio...
...ja sam ušao u drugu fazu sad... obavezno čitam njegove postove dok pijem čaj, jedem breskve ili slično, dodju mi ti tekstovi k'o žuta štampa... Pošto blic i b92 pišu samo neke gluposti o politici moram nečim da se zanimam... :ziveli:

I slažem se sa Babom, ništa konstruktivno, samo vređanja...
Ehhh da mi ga je čuti - sav gorim od želje!

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 20 Aug 2012, 09:30

Kristijan wrote:...или узео сачмару и направио redneck rampage.
:rlol: :rlol: :rlol:

Za ostatak posta, naravno :bravo: :ziveli: ali onaj deo gore je naterao jutarnju lubenicu kroz nos... :lol: :lol:

mateuspoz

Post by mateuspoz » 20 Aug 2012, 10:27

Шевили, свирали и живели :ziveli:

komil

Post by komil » 20 Aug 2012, 13:35

mateuspoz wrote:Jebote, ja ovde potpisan, učestvujem na Forumu potpuno uljudno, ispadoh skot po tvojim rečima čak i zbog toga što sam domaćin jedinog blues kluba u ovom...
Molim te prijavi taj uvredljivi post administraciji (klik na ikonicu usključnika na postu gore desno) - ja već jesam prijavio.

Stvarno nema smisla da kao zajednica tolerišemo besmisleno vređanje. Nivo komunikacije na forumu mora biti viši od toga.
p.s. Na stranu što ovaj čovek često piše neistine, i lične stavove sa kojima se malo ko slaže.

nebojsak

Post by nebojsak » 20 Aug 2012, 13:45

Vama nikako ugoditi. Ako Kuki banuje Trzalicu, naći će se bar 0 ljudi da zahtevaju da se odbanuje. I tako u krug, i šta onda?

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 20 Aug 2012, 13:47

msm..izem ti pitanje..

koliko žena treba prosečnom jebaču

Kill surf city

Post by Kill surf city » 20 Aug 2012, 13:50

nebojsak wrote:Vama nikako ugoditi. Ako KOD banuje Trzalicu, naći će se bar 0 ljudi da zahtevaju da se odbanuje. I tako u krug, i šta onda?
:1:

komil

Post by komil » 20 Aug 2012, 13:59

nebojsak wrote:Vama nikako ugoditi. Ako Kuki banuje Trzalicu, naći će se bar 0 ljudi da zahtevaju da se odbanuje. I tako u krug, i šta onda?
Bar 0? :) Baš lep, okrugao broj ljudi :) Pa neka tražeju ako oćeju, čak bi i to bilo konstruktivnija priča od Trzine.

Hotstepper

Post by Hotstepper » 20 Aug 2012, 14:17

...i onda će ponovo da se registruje pod drugim nick-om i da nam ispamuje SVE teme na forumu istim trojancem... već je bio to uradio kad je njegov alterEgo došao da ga brani i podrži... :grummel_2:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 20 Aug 2012, 14:36

Аааах, да, тај фантастични моменат сам заборавио :lol:

NikolaNis
MF veteran

Post by NikolaNis » 20 Aug 2012, 14:47

Kako, kad, pa ja sam to propustio :(

Kill surf city