Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Oprema Koju Nemate
Pa da i ja ono sto sam piskarao se odnosilo na iskustvo i brojke koje nam rekose u pomenutoj radnji, samo je u pitanju bio Nish Edition.
A trebalo bi da je to svuda isto.

a kako cenite modifikaciju sd-1 vs tog hardwirea... posto su vec u istom cenovnom rangu? ili mozda neki thrd soljushn... meni ovaj hardwire zvuci super, ovo sto sam cuo na jutubetu...
- sirac-šunka
- vragolan
SD-1 i Hardwire nisu u istom cenovnom rangu, SD-1 je 4608,00 RSD u pominjanoj radnji...
plus modifikacija...sirac-šunka wrote:SD-1 i Hardwire nisu u istom cenovnom rangu, SD-1 je 4608,00 RSD u pominjanoj radnji...
- Guitar_thrill
- MF veteran
zasto je odma' modifikovati 

zato sto je kantaGuitar_thrill wrote:zasto je odma' modifikovati
- sirac-šunka
- vragolan
Pa onda moz da pazaris i...

sirac-šunka wrote:Pa onda moz da pazaris i...

Duane, ovih dana se pojavljuju u oglasima Tube Screameri, po relativno normalnim cenama.
Ako zelis takav zvuk, uopste?
http://www.kupujemprodajem.com/ibanez-t ... -oglas.htm
mislim, samo jedna kutija je pravo zelena.

- Rocket Roll
Za te pare i za tu vrstu drajva, bolje ne - te Ibanezove Power Series (XX10) su sklone kvarenju iz raznoraznih razloga... Boss je barem poslovično bulletproof...sinisake wrote: http://www.kupujemprodajem.com/ibanez-t ... -oglas.htm
Da je analogna modulacija pa i hajde nekako, ali za Skrimera - mnooOoogo.
A, znaci treba da juri TS9 ili TS808? Pa dobro...
Nemam ja pojma, znam da obicno traze vise za TS, pa sam pomislio da je ovo ok cena. Znaci, gledati i one brojeve iza TS.
Nemam ja pojma, znam da obicno traze vise za TS, pa sam pomislio da je ovo ok cena. Znaci, gledati i one brojeve iza TS.

- sirac-šunka
- vragolan
Hmmm... Treba nam neka tema u kojoj bi mogli samo da komentarisemo razno-razne oglase koje videsmo po netu...
To jeste.sirac-šunka wrote:Hmmm... Treba nam neka tema u kojoj bi mogli samo da komentarisemo razno-razne oglase koje videsmo po netu...
I ja sam par puta pomislio to.
ovo bi ja... al de da nadjem to? i za koju cenu? a ja nisam stivi rej pa da mi treba neka ubica pedala iz 80ih koja je prestala da se proizvodi, sve ultra mega gigasinisake wrote:A, znaci treba da juri TS9 ili TS808? Pa dobro...

Pa da, nisam ni ja, i ja sam hteo samo tu karakteristiku, a onda sam naknadno shvatio u sta sam uvalio Gaju. Ali, snasao se covek.a ja nisam stivi rej pa da mi treba neka ubica pedala iz 80ih koja je prestala da se proizvodi, sve ultra mega giga

Duane, vidjao sam u oglasima i TS9 i TS808 ovih dana (~100 evra, ako se ne varam), procunjaj malo...

Imam ja ovaj super ts9,iz osamdesetih,ali dzaba,moram da kupim boss sd-1,cisto da izvrsim poredjenje..da se razumemo,ova pedala je odlicna,ali meni je nesto njaaaaaah..ne znam,vise mi se svidja sd-1,ako me secanje sluzi..