Svirao sam kod prijatelja u više navrata njegovog Singlecut-a (pre-lawsuit), i upravo takav utisak sam stekao. Klin mu je super debeo, ali previše za moj ukus i ono što meni treba. Ali zato kad se uključi drajv, to nije normalno koliko zvuka bude u prostoriji. To treba osetiti, stajati pored njegovog pojačala i box-a 2x15'', pa da vidiš kako se majca njiše na vetru.
PRS Gitare....
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: PRS Gitare....
Upravo to.
Svirao sam kod prijatelja u više navrata njegovog Singlecut-a (pre-lawsuit), i upravo takav utisak sam stekao. Klin mu je super debeo, ali previše za moj ukus i ono što meni treba. Ali zato kad se uključi drajv, to nije normalno koliko zvuka bude u prostoriji. To treba osetiti, stajati pored njegovog pojačala i box-a 2x15'', pa da vidiš kako se majca njiše na vetru.
i onda posle toga doticni uljuci gretch-a i skontas koliko taj isti prs zvuci kao kesica pored njega
bez uvrede, znamo se

bez uvrede, znamo se
Što je tačno, tačno je, tu nema dalje priče.
Neko možda misli da je to preterivanje, ali je daleko od toga.
-
Velibor Simic
http://www.musiciansfriend.com/mediacenter pa kliknite na Factory tours a onda skrolujte sa desne strane do PRS Factory tours