Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hillybilly
Re: Oprema Koju Imate
Bridge PU mi se nije baš svideo ali neck zvuči opasno. Ako ti ručica ne treba ja tražim takvu za moj teisco 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa ne bih prodavao rucicu jer kad me napadne sledeci talas ludila, moram imati sve delove za SGHillybilly wrote:Bridge PU mi se nije baš svideo ali neck zvuči opasno. Ako ti ručica ne treba ja tražim takvu za moj teisco

Bridge PU je jachi malko nego shto ja volim ali me mrzi da ulazem kupujem neki PU i slicno, ovako mi radi okej gitarica, odlicno je shto i prilikom splitovanja ne oslabi uopste signal ni na jednom pikapu, mozda je jer polovim magnete pomocu pot-a?
Lagano da se unapredi jedna po jedna stvar...

Sledece na dnevnom redu - novi patch kablovi i napajanje, pa onda sve to lepo spakovati u nov pedalboard na fazon flight case-a. Nek' ide zivot.

Sledece na dnevnom redu - novi patch kablovi i napajanje, pa onda sve to lepo spakovati u nov pedalboard na fazon flight case-a. Nek' ide zivot.

idemo jovo nanovo
pratim sa nestrpljenjem

- tommytigh77
Puj pike, prvi sam se prijavio za board da otkupim kad budeš uzimao novi. 

- Rockatansky
Bravo.
KOliko kesha je tuner, ako nije tajna?

pitchblack zakon
Hahaha, mogao sam da ocekujem ovako nesto, i lagao bih kada bih rekao da nije zasluzeno.Cortex wrote:idemo jovo nanovopratim sa nestrpljenjem

Dogovoreno, mada nema tu sta da se otkupi, kad se jako lako napravi, ali o tom po tom, lako cemo se dogovoriti.tommytigh77 wrote:Puj pike, prvi sam se prijavio za board da otkupim kad budeš uzimao novi.

Rockatansky wrote:Bravo.KOliko kesha je tuner, ako nije tajna?

Vaistinu jeste. Kao sto rekoh i za gore navedene pedale - kreten sam sto sam uopste prodao onaj Pitchblack koji sam vec imao.Funkomat wrote:pitchblack zakon

Bas fina pedala. Iznenadjujuce dinamican i debeo zvuk a ocekivao neki ds-1 fazon, ne da njemu ista fali.
Je li bolji od Polytune-a?Baba Slim wrote:Lagano da se unapredi jedna po jedna stvar...![]()

Kao sto sam obecao, resih da ukratko podelim iskustva sa vama sa ovim atenuatorom. Kolega Bancika je vec upoznat

Posle svega sto sam ocekivao, opalio me je zaista prijatan shok! Kako je doticni dosao do 4Ohm otpora (deluje kao da su dva L-Pad-a nabijena jedan na drugi) ne znam, ali ova stvar radi savrseno dobro i sto je najbitnije - izuzetno stabilno.
Merio sam otpor pri raznim jacinama i dosao do sjajnih 4.5 Ohm na 85% pojacanom Marshallu i jedno 85% atenuiranom zvuku. Tek posle 45 min.se blaze zagrejao, svakako mnogo manje nego Marshall. U odnosu na sviranje Marshalla u kucnim uslovima, ovako pojacan pa atenuiran do sobnog nivoa zvuka zvuci mnogo punije, masnije i sa vise detalja.
Sve u svemu, ova stvarcica radi zaista prilicno dobro! Izgleda da ipak nije na foru dobio pozitivne ocene za ovo cudo od stotinak ljudi...

@Boki1978
Koliko kosta taj atenuator i kako se moze nabaviti?
Koliko kosta taj atenuator i kako se moze nabaviti?
Iskreno, ne znam, nisam imao prilike da probam Polytune, niti da ih uporedim. Sto se mene tice, meni polifoni mod ni ne treba, ali i prva vezrija Pitchblacka koju sam imao pa prodao (PB-01) je imala odlican, brz odziv na pojedinacne note, precizan je i moze bez i najmanjih problema nize stimove da savlada.clapton wrote:Je li bolji od Polytune-a?
drago mi je sto si zadovoljan, ali ipak mu ne bi trebalo pripisivati miticna svojstva, ni izradjivacu ni attenuatoru. Kako god okrenes, ovo je najjeftiniji attenuator koji je stavio u kutiju, nema atomske fizikeboki1978 wrote: Sve u svemu, ova stvarcica radi zaista prilicno dobro! Izgleda da ipak nije na foru dobio pozitivne ocene za ovo cudo od stotinak ljudi...

Spoiler: