Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Za sada mi deluje kao jako kreativna i potentna sprava... no, only time will tell 

-
gde si nabavio ebow, posto je bio?
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja ga imam vec 2 godine i nikako da se naviknem koliko je dobar.cccira wrote:Za sada mi deluje kao jako kreativna i potentna sprava... no, only time will tell

jao moram da se pohvalim,ogromna prinova je dosla kod mene,ah me so horny,dobio sam dunlop drndalicu!!!

A moze li neko da mi objasni kako i sta radi Ebow
nigdje da nadjem to 

ovaj-ni ja nisam znao uopste o cemu se radi..ali evo nasao,i ovo prvi put vidimSolomon wrote:A moze li neko da mi objasni kako i sta radi Ebownigdje da nadjem to

gde bre ovo ima?

- sirac-šunka
- vragolan
Meni se ponajviše dopađa ovaj Eden 410 XLT ako se ne varam (a nisam googlaosinisake wrote:Moram ovo da turim zbog Dvejna:
![]()

Guitar center, Detroit (rock citynenadnenad wrote:gde si nabavio ebow, posto je bio?

He, he, he, moram koju rec da kazem o tome...sirac-šunka wrote:Meni se ponajviše dopađa ovaj Eden 410 XLT ako se ne varam (a nisam googlaosinisake wrote:Moram ovo da turim zbog Dvejna:
![]()
)... al basista ti svira onaj metalski bass...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(sad treba da se postidiš
)
Imali smo neku internu posalicu da mu ''zabranjujemo'' da svira to rogato cudo na probama i svirkama, i da samo ''sme da koristi'' matori Sound Gear.

Avaj, djavo ga jedared nanese da donese na probu ESP (planirao je on to, znamo mi!), i otad ga stalno svira, i sa nama i sa drugim bendom (Antologija, znaju metalci koji bend je u pitanju

Morali smo da se slozimo (nerado) da ESP zvuci znatno bolje od Sound Geara.
Inace, Robi je najprofesionalniji muzicar sa kojim sam svirao. Skinuo je ceo repertoar za samo nekoliko proba, perfektno se uklopio, i zvucno i sviracki...
jos samo kad bi hteo da kupi Fendera...

- tyler durden
- MF veteran
znaci ova devojka je imala visestruke orgazme na bini.....koji je smeker ovaj bono.....

- rock action
e-bow je super spravica
btw, fotke su sa mobilnog, ali morao sam

btw, fotke su sa mobilnog, ali morao sam

- Nyarlathotep
- MF veteran
evo ja ne podnosim U2, a imam eBow.
ali zato volim King Crimson.

Koliko je dobar ebow, ne mogu da dodjem sebi od preodusevljenja 

Jao, Gibson Les Paul studio, red fucking wine, sa gold hardverom... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 'ocu i ja jednog!
Cestitke!
Cestitke!