Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
BaalBehrit

Re: Oprema Koju Imate

Post by BaalBehrit » 06 Jul 2015, 09:30

Upade slučajno:

Image

Trebalo mi neko kućno pojačalce, ovaj Laney Cub8 je savršen za to što sam želeo. LaNpa 5W

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 Jul 2015, 10:47

bas je sexy za dok se gleda utakmica, prebacis noge preko njega i sviras neko razlaganje, weird fishes na primer

Perce

Post by Perce » 06 Jul 2015, 13:36

BaalBehrit wrote:Upade slučajno:

Image

Trebalo mi neko kućno pojačalce, ovaj Laney Cub8 je savršen za to što sam želeo. LaNpa 5W
Cestitam. To je odlicno pojaclo!

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Jul 2015, 17:56

:1:

mada mi se epi valve junior vise svidjao

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 06 Jul 2015, 23:29

Nisam mogao epija da nađem, bar ne polovnog za 90e za koliko sam ovo pazario. :D

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 06 Jul 2015, 23:30

Cortex wrote:bas je sexy za dok se gleda utakmica, prebacis noge preko njega i sviras neko razlaganje, weird fishes na primer
Ili Hunted by the Freak... Njam.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 10 Jul 2015, 00:00

Image
Ubacio sam novi pikap u starcaster.Gibson TarBack. :-)
https://app.box.com/s/e5xps4vd06ehohefgrpowha7kpy4zwul
Nabrzaka test u AC30 simulaciju (snimio sam neki ali se zbog kratkog nestanka struje resetovao komp pa jbg... :( )

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 11 Jul 2015, 05:29

I jbg... :-) Naletelo povoljno.... a hteo sam da imam Viper od prvi put kad sam ga probao. Snimicu test kasnije.
Ovo je onaj neki 1000 Deluxe, najskuplji model, preko 100.000 je u mitrosu, ja sam ga nasao po prilici povoljnije polovnog. :D :ziveli:
Image

I jedna offset porodichna
Image :mrgreen: :metal:

nebojsak

Post by nebojsak » 11 Jul 2015, 10:45

Ltd toliko para? Je l pasivan ili aktivan?

Kod mene je stajao jedno vreme Ninov ESP viper, neviđena đitrica pod rukom i sve to, ali žali bože magneta, samo za dždždž.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 11 Jul 2015, 10:49

nebojsak wrote:Ltd toliko para? Je l pasivan ili aktivan?

Kod mene je stajao jedno vreme Ninov ESP viper, neviđena đitrica pod rukom i sve to, ali žali bože magneta, samo za dždždž.
Pa da, ovo je neki fensi model.
Ovde su 59ke. Klin do jaja, kao i drajv, zato i uzeh. :)

tomarnr

Post by tomarnr » 11 Jul 2015, 11:38

nemanjavelimirovic wrote:I jbg... :-) Naletelo povoljno.... a hteo sam da imam Viper od prvi put kad sam ga probao. Snimicu test kasnije.
Ovo je onaj neki 1000 Deluxe, najskuplji model, preko 100.000 je u mitrosu, ja sam ga nasao po prilici povoljnije polovnog. :D :ziveli:
Image
Haha, e znao sam da ćeš je uzeti, samo sam čekao post na ovoj temi :D Nek ti je uzdravlje :ziveli:

Frostensen

Post by Frostensen » 11 Jul 2015, 17:51

Wow, Maya Vs LTD utisci? (btw ona Maya prelepooooooo izgleda..ali preleeeepo)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 11 Jul 2015, 21:12

Maya je bila fina gitarica, ali za razliku od nje i od Firebirda ova gitara je ful mahagoni. Mislim, ove dve gitare koje sam prodao da bi uzeo neku skuplju su ipak gitare koje vrede koliko vrede. LTD ima bolji sound i izradu od svih gitara do 1500e u radnjama u kojima sam isprobavao gitare u proteklih nedelju, dve a zaista probao sam SVE sa hambakerima shto visi trenutno kod nas u zemlji. :-)
Nisam hteo da dam za nov LTD tolike pare jer je LTD tj jeftinija verzija ESP-a, ali jos bi se vise sutirao nogom u dupe da sam prelomio kupio neki jeftiniji gibson sa onim odvratnim predebelim vratovima i finishom ko da nije zarsena gitara i pragovima koji nisu lepo obradnjeni i zvukom poput malo boljih epiphone-a... :nixweiss: (btw viper ima tanak vrat kao Jazzmasteri sa pocetka 70tih)
Stavio oglas da kupujem Viper-a, javio se decko sa ekstra cenom... i eto.
Zasto - pa mi smo bend sa jednom djitrom u vecini svirki je tako . Jaguar i Starcaster koje jos pored ove gitare imam su strava gitare, ali u jaguaru full hambakeri rade bezveze valjda zbog toga shto je u principu fender tip gitare pre za singlove (alder) i zato sam je premodifikovao na singlove i hot rail koji opet iako je za neke numere jako koristan, nema dovoljno muda. Starcaster ima slican problem. Bistro radi posto je od mahagonija, ali koji god da sam ubacio hambaker u njega, bass na pojacalu je morao da ide do kraja da bi se dobio dovoljno debeo zvuk da bi bila samo jedna djitra u bendu. Opet kad se to uradi, pojavljuju se na svim pojacalima i nus pojave kad se upali Fuzz ili neshto drugo deblje od efekt pedala tako da je starcaster sada u ulozi gitare za snimanja gde sam na njemu do sad vecinu stvari i snimao...otkako ga imam, i kad sviram sa Lost Professors gde je on nenadjebiv (u tom bendu ne bi legao LTD nikako jer je pravise mudast). Jaguar ima svoju namenu takodje, za 15ak pesama gde mi treba tremolo sistem live i gde mi vise odgovara fender tip zvuka i takodje za snimanje. Sve u svemu, mislim da sam sad pokrio sve shto mi treba, a opet ako LTD smori nekim slucajem ili se pojavi neshto bolje...pisacu ponovo na ovoj temi :D xD :XD: :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 12 Jul 2015, 16:52

evo i neki test. Drajv je Nenadov ACTone. :-) :ziveli:

Dejaah

Post by Dejaah » 14 Jul 2015, 08:50

super je taj viper...
ja sam imao istog ali sam ga prodao liku u Bg-u, samo sto je ovaj komad ima p90 na necku...
nisam dugo nista kacio pa evo
Image

Post Reply