Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nista nema vise smeka do gitare sa jednim magnetom. jos ta raspala nemoguceintonirati kobilica. rokenrol
Zapravo je kobilica kompenzovana tako da kotira odlicno, a sto se tice gitare totalno sam kupljen sa tim ojadjenim dizajnom i tonom koji je bruka
srecna! koliko jura ako nije tajna? 

brate svaka cast! moja tiha patnja!
Na nekom popustu je bila 600 jura u mitrosu mislim da je bez popusta bila oko 720
upravo. Jedino je glava visakmajtimika wrote:Zapravo je kobilica kompenzovana tako da kotira odlicno, a sto se tice gitare totalno sam kupljen sa tim ojadjenim dizajnom i tonom koji je bruka

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I ja od pre par sati. Dao telca onog sa Kantri finishem za sg special.majtimika wrote: totalno sam kupljen sa tim ojadjenim dizajnom i tonom koji je bruka
Spoiler:

Danas je dan jeftinih Gibsona! 2.10.

Ja i kare smo probali nekoliko komada do ranga standard sg i to sto je nesto jeftinije kod gibona ne znaci ama bas nista ovaj moj junior je bolje uradjen od standarda i bolje i radi realno, nekako sam kod gibona stekao utisak da imas tu ultra jeftinu klasu kao moj i tvoj tj do 750-800 jura i onda jednu veliku crnu rupu sve do lp standarda koji je preko 2k u kojoj se nalaze gitare koje ama bas nicim ne opravdavaju cenu to mi bas nije naj jasnije, kod fendera se poenta gubi preko 1.5k a ovde ne znam nisam pametan
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nem pojma, ovi svi giboni ispod 1000e su fazon kao da im fali jos par sati u fabrici, ali rade lepo.majtimika wrote:Ja i kare smo probali nekoliko komada do ranga standard sg i to sto je nesto jeftinije kod gibona ne znaci ama bas nista ovaj moj junior je bolje uradjen od standarda i bolje i radi realno, nekako sam kod gibona stekao utisak da imas tu ultra jeftinu klasu kao moj i tvoj tj do 750-800 jura i onda jednu veliku crnu rupu sve do lp standarda koji je preko 2k u kojoj se nalaze gitare koje ama bas nicim ne opravdavaju cenu to mi bas nije naj jasnije, kod fendera se poenta gubi preko 1.5k a ovde ne znam nisam pametan
Oni izmedju 1 i 2k su shit, ono ni tamo ni vamo, samo uzimaju kintu na gadzete, a ovi preko 2k su kul ali ne svi. Ne znam, mislim da je isto kao i kod Fendera, kako te ubode komad i to je to...
Sve je to mass proizvodnja i ne treba previse ocekivati.

Mogao je za te pare da ti napravi jedan domaći majstor bolju i jeftiniju...majtimika wrote:Na nekom popustu je bila 600 jura u mitrosu mislim da je bez popusta bila oko 720

ja sinoć tedo da pazarim ovo..
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Guit ... 035422-000
ali nisu stavili zebra magnete te odustadoh..
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Guit ... 035422-000
ali nisu stavili zebra magnete te odustadoh..
- Rockatansky
Djabe.. 

komil wrote:Mogao je za te pare da ti napravi jedan domaći majstor bolju i jeftiniju...majtimika wrote:Na nekom popustu je bila 600 jura u mitrosu mislim da je bez popusta bila oko 720
Da znao sam da cu to morati da objasnjavam, da mogao sam, ali poenta je da ako ti, nemanja ,baba ovaj onaj mozete da se povremeno castite sa novom gitarom , zasto ne bi mogao i ja , is it because im black

Podrzavam uz like!
Mika, šala naravno, nije mi bilo ni na kraj pameti da te prozivam, niti moraš bilo šta da objašnjavaš. Na kraju krajeva, graditelji treba da imaju dosta realnog iskustva i sa Gibsonima, a ne da ih gledaju samo sa slika.