Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
probajte gravity sunrise ili chicken pick badazz III
U odnosu na stubby, kao da sviras kroz booster.

Meni stubby super zvuci i na klinu isto, bas lep i mekan zvuk. I to sto je malo tisa meni se svidja, nije mi mana kao banciki.
El ima tih ovde da se kupe? :>bancika wrote:probajte gravity sunrise ili chicken pick badazz IIIU odnosu na stubby, kao da sviras kroz booster.
Док сам се ложио на брзање ја сам годинама користио Big Stubby 2mm, али оне прозирно љубичасте. Најлонске су ми биле безвезе, муљав тон.komil wrote:Uncle Moe wrote:Kaako odvratna kad je to najudobnija i najlepsa trzalica na svetu (samo ako je 3mm u pitanju), cccbancika wrote:malo podseca na one odvratne dunlop stubby, ali za razliku od njih zvuci odlicno.plus, ne zvuči loše
Ајд стварно, нек одговори неко . . .Uncle Moe wrote:El ima tih ovde da se kupe? :>bancika wrote:probajte gravity sunrise ili chicken pick badazz IIIU odnosu na stubby, kao da sviras kroz booster.
nema kod nas, koliko znam...ali za chicken picks je besplatna postarina svuda u svetu. Za gravity je 3$, pa i to nije strasno. A svaki put kad porucim dobijem jos jednu-dve trzalice za dz.nenadg wrote:Ајд стварно, нек одговори неко . . .Uncle Moe wrote:El ima tih ovde da se kupe? :>bancika wrote:probajte gravity sunrise ili chicken pick badazz IIIU odnosu na stubby, kao da sviras kroz booster.
I koliko ti traju gravity ili v picks u proseku?
mislim da sam procitao negde da si i njih koristio...
ja se razmisljam da uzmem preko onaj pack jazz 3 xl tortex od 72, mozda cak i ultex sharp 2mm i budem miran dugo dugo... gravity i v picks su dosta skuplje, ali
ako traju stvarno mesecima kako citam po netu, mozda se i isplati.
mislim da sam procitao negde da si i njih koristio...
ja se razmisljam da uzmem preko onaj pack jazz 3 xl tortex od 72, mozda cak i ultex sharp 2mm i budem miran dugo dugo... gravity i v picks su dosta skuplje, ali
ako traju stvarno mesecima kako citam po netu, mozda se i isplati.
Gravity sunrise acrylic mi je trajala jedno 6 meseci i onda je pocela malo da se krza. Akril je nekako krt, pa se ne haba ravnomerno nego se krza. Kod V-picks nisam nasao ni jedan model koji bi koristio svakodnevno pa je tesko reci. Imam nekoliko i ok su, ali nije mi se ni jedna zadrzala dugo. Ova gravity gold deluje kao da ce mnogo da traje, sudeci po tome koliko mi je trebalo da osmirglam zadnju ivicu. Neka nenormalno tvrda plastika. Wegen (tone pick model) imam oko godinu ipo dana. Jednu koristim i nema ni traga koriscenja, kao nova je. Drugu nisam ni izvadio iz kesice. I chicken picks se prave od termoplastike koja je mnogo cvrsta i slabo se haba. Ne vidi se da sam ih koristio, a imam ih preko pola godine. Ako ti je dugotrajnost bitna, gledao bih neke od njih.
ne znam, stvar je ukusa, ali jazz 3 tortex mi je ubedljivo najgora jazz trzalica koju sam probao. Ima one sugave grube ivice koje daju neki hrapav prizvuk, vrh jeste manje-vise ostar ali nema nikakav "bevel" pa nisu ni narocito zgodne za sviranje..a i ton im je tanak. Kvalitet je kao da si uzeo kreditnu karticu i onu zumbalicu za trzalice i napravio svoje trzalice bez ikakvog ulozenog truda da bude bolja. Kupio sam kesicu, pokusao da napravim nesto od njih, zaobljavao ivice i na kraju ih poklonio sve
U toj kategoriji Dunlop Jazz III Black Stiffo i Dunlop Jazz III Carbon Max grip su mnogo bolje. Ona zuta Jazz III ultex je jos bolja.
ne znam, stvar je ukusa, ali jazz 3 tortex mi je ubedljivo najgora jazz trzalica koju sam probao. Ima one sugave grube ivice koje daju neki hrapav prizvuk, vrh jeste manje-vise ostar ali nema nikakav "bevel" pa nisu ni narocito zgodne za sviranje..a i ton im je tanak. Kvalitet je kao da si uzeo kreditnu karticu i onu zumbalicu za trzalice i napravio svoje trzalice bez ikakvog ulozenog truda da bude bolja. Kupio sam kesicu, pokusao da napravim nesto od njih, zaobljavao ivice i na kraju ih poklonio sve

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kad u posetu dodju Velimirovic i tommytigh77

- tommytigh77
Hvala gosn. Velimiroviću za catering.

Izgleda stigao Djed Mraz malo ranije ove godine....
Parkwood H4, hibrid sa piezom.

Parkwood H4, hibrid sa piezom.

Ух, ух, ух... Мрсно!
jako lepo. pogotovo mi je cool sto si izabrao neku od manje furanih marki 

Iskreno, nije da sam birao. Bila je jako povoljna ponuda a bio sam zaintrigiran kako u praksi radi kombinacija magneti-piezo. Napravicu neki mini review sa zvucnim zapisom jer ova gitara to zaista zasluzuje. Zao mi je sto, ovako dobro odradjeni instrumenti nemaju nikakvu cenu i prodju pored razvikanih brendova. A realno po izradi, jede za dorucak strat/tele/lp studio modele.