Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Overdrive

Re: Oprema Koju Imate

Post by Overdrive » 29 Dec 2015, 20:37

Image

danas stigla nova loolitza :D

Fenderica

Post by Fenderica » 01 Jan 2016, 19:04

Trzalica wrote:
andrej] wrote:aupickumaterinu vise, pa se posle neko pita sto gomila ljudi vise ne dolazi na forum...
Zato što je forum zaposeo ČOPOR dobro organizovanih kućnih (ne)svirača (rokenrol bend: "Skupili Smo Se U Stanu") koji sve ostale članove koji se ne slažu sa njihovim stavovima PROTERUJE, i to uz nesebičnu pomoć MODERATORA (koji su se iz čoporativnog udruženja i uzdigli u tako visoke i cenjene urednike), kakvi su Trooper, Kristijan i sl. "zakonodavci". :hide:
To je odgovor. :bow: :ziveli:
Da su kojim slučajem na ovom forumu prisutne SLOBODNE INTERNET DISKUSIJE ... možda bi i cenjeni M U Z I Č A R I (Duda & Co.) a ne samo no name luzeri ... nešto i napisali u proteklih par godina!! Kako da dopru do muzičara ... pored čopora koji brani neke svoje imaginarne stavove?!? :grummel_2: :hide:
Ovako ispade da SRBI radije pišu na hrvatskom forumu nego na svom sopstvenom. Zašto?!? Da nije razlog, ČOPOR koji udruženo proteruje svakoga ko se ne slaže sa tim da je hand made gitara nekog Gorana iz Zemuna najbolja gitara na svetu i da ORIGINAL kakvi su Gibson ili Fender ne vrede ništa jer se serijski prozvode?!? Da ne spominjem HAND MADE lampaška pojačala Pece (P&K Audio) koja su bolja od Fendera i Maršala zajedno (bolje rečeno VIŠE koštaju od original Fendera ili Marshall-a - bože pamjati)?!? MOŽDA je to razlog što niko normalan NE JEBE ovaj forum 3%?!? :?
Pa sam MIRKO TASIĆ jedan od najboljih srpskih lutijera gostuje i piše na HR forumu, a ne na ovom MF-u. Zašto je to tako? Zbog srpskog gostoprimstva? Smeta mu prevelika pažnja na MF-u? Preveliko učešće mainstream muzičara Srbije na ovom forumu??? Ili zato što ovde pišu tj. smeju da napišu komentar koji neće biti obrisan, cenzurisan, ili pak banovan ... SAMO oni koji su privrženi čoporu ovog foruma i oni koji su niko i NIŠTA u svetu mainstream muzike Srbije i sveta?

Ne shvatam, šta vama smeta to što neko ima Les Paul ORIGINAL, pa ga pljujete do te mere da čovek jednostavno valjda i sam ne shvata šta se dešava? Ljubomora, zavist, .. šta li je? Ima čovek pa šta? Možete da mu pljunete pod prozor, jer i vi niste ništa dalje od njega. Gde su ti vaši bendovi u kojima svirate ili koje poseduje na tlu ove bivše YU? Dajte vaš klip. Ako nemate klip, po čemu ste vi privilegovani da pljujete nekog drugog koji je isti vi tj. bolji od vas, jer ima mogućnost koju vi nemate?
Znam da bi bubreg prodali za takvu gitaru, no šteta što bubreg u Srbiju ne vredi više od cene jedne Squier gitare.
Lele bem ti ... pa ovo je trzalica haha .. ej, lik je :bravo: :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 01 Jan 2016, 20:25

Zaista , mislim , zaista

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 03 Jan 2016, 16:39

Uskoro stize:

Image

Digitalac, i pri tome jeftiniji od bilo kog "krstenog" analognog wirelessa. Kad ga budem isprobao, javim utiske.

majtimika

Post by majtimika » 03 Jan 2016, 20:40

Ne seri da su uradili simulaciji kabla i to po duzinama , do jaja

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 03 Jan 2016, 20:42

majtimika wrote:Ne seri da su uradili simulaciji kabla i to po duzinama , do jaja
ahhahahhahahahahhaahah :XD:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Jan 2016, 21:53

umesto samo da stave na kontroli naziv Tone :D

Overdrive

Post by Overdrive » 03 Jan 2016, 21:56

Image

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 03 Jan 2016, 23:54

Uradili po uzoru na Line6 G seriju wirelessa... korisna opcija, jer kako su objasnili, mnogi su svoj kompletan rig prilagodili koriscenju kablova odredjene duzine, pa onda kad se ubaci kristalno cist digitalni wireless, odjednom se sve poremeti i uglavnom bude preostro. E, da ne bi sve iznova menjali prema jednom faktoru, lepo prilagodis taj faktor odn. wireless prema ostatku.

veljapa

Post by veljapa » 05 Jan 2016, 14:05

Sa druge stran stigao mi Hipshot tremolo iz USA i nisu mi ukljucili postarinu u carinu i pdv. Negde izgubis negde dobijes :)

Image

boki1978

Post by boki1978 » 08 Jan 2016, 13:34

http://www.muzicki-forum.com/forum/view ... 72#p390572

Da ne postujem ponovo slike, ima dosta noviteta: Pharaoh Fuzz, Shaky Jimi Vibe, Movall Minotaur, Eventide Modfactor, Small Clone chorus, Strymon Timeline...
:D
:ziveli:

Avlijaner

Post by Avlijaner » 14 Jan 2016, 19:04

NGD!!!
KARTONSKI MARTIN :D
Stigla juce (ko sto rekoh :D u onoj drugoj temi) i vec radila dve svirke... Prebukiran dan...
Odusevljen sam!
Okaci cu moje slike i nekakav review za koji dan... Za sad :ziveli:
Image

Hillybilly

Post by Hillybilly » 14 Jan 2016, 22:27

Bravo majstore! Meni se mnogo svideli ti Martini, svuče sjajno a ne koštaju preterano...

clapton

Post by clapton » 15 Jan 2016, 02:08

koji je ovo model?

Avlijaner

Post by Avlijaner » 15 Jan 2016, 02:12

DX1AE...
Ubija kako radi, odusevljen sam...
I ozvuka je sjajna, nisam to ocekivao, ali stvarno kida...

Post Reply