Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Gitaroholicar
Re: Oprema Koju Imate
Pa kutija najobicnija, bez sundjera, samo onaj celofan il sta je vec...
Platio si gitaru a stigla u delovima???
Pricaj sta se desava. Jesi zvao,i sta su rekli?
Pricaj sta se desava. Jesi zvao,i sta su rekli?
Ja bih trazio njima da mi vrate pare i vratio im gitaru. Kako mogu da stave u obicnu kutiju i da posalju kurirom? Idiotluk.
Znam da ti nisam dao bas neki savet, ako se setim necega, a i rspitacu se, javicu ovde. Mozda se javi neko ko je imao takvo iskustvo.
Znam da ti nisam dao bas neki savet, ako se setim necega, a i rspitacu se, javicu ovde. Mozda se javi neko ko je imao takvo iskustvo.
- Gitaroholicar
pa narucio iz Nisa, stiglo danas. Otvaram hedstok odvojen od vrata. Zvao odma prodavnicu, kazu videce da mi vrate pare... Ne znam jos nista tacno, javljam cim se nesto konkretno sazna
Veselje
Veselje

- Gitaroholicar
Receno mi je da podnesem u posti zahtev za reklamaciju, sto uradih, i da im skeniram taj dokument i posaljem na mejl. (U medjuvremenu dok sam isao da skeniram me je lik iz fotokopirnice za'ebo za 15 pisljivih dinara tako sto mi je "poslao" fajl na mejl). Ne znam sta se desava sa ljudima danas 
Navodno ce gledati da situaciju rese sto pre u moju korist, tako sto ce mi, nadam se, vratiti novac.

Navodno ce gledati da situaciju rese sto pre u moju korist, tako sto ce mi, nadam se, vratiti novac.
-
Napisah citav traktat al kapiram da je bespredmetan, pa sam ga sacuvao za neku drugu priliku.
Problem je sto ljude uglavnom zabole patak za sve, tako i za tebemenevas. Postoje ljudi sirom sveta koji rade nesto, ocito rade, ali ne stoje iza toga sto rade. Nemaju dovoljno ponosa/obraza/cojstva/junastva (ma sta oni mislili o sebi) da odrade posao na zadovolojstvo klijenta (ma ko klijent bio). I dok se to ne promeni, nece se promeniti.
Fin.
Problem je sto ljude uglavnom zabole patak za sve, tako i za tebemenevas. Postoje ljudi sirom sveta koji rade nesto, ocito rade, ali ne stoje iza toga sto rade. Nemaju dovoljno ponosa/obraza/cojstva/junastva (ma sta oni mislili o sebi) da odrade posao na zadovolojstvo klijenta (ma ko klijent bio). I dok se to ne promeni, nece se promeniti.
Fin.
- Gitaroholicar
Pala je nagodba.
Ja njima vracam ostatke gitare, oni meni vracaju novce, i to je to.
U sustini je OK sve proslo od samog pocetka i pre narucivanja. Za razliku od NS mitrosa, Nis je bar ljubazan. Jedino sto ih krivim je lose i neadekvatno pakovanje za slanje preko cele drzave, maltene. A post-express, ne znam sta da kazem. Gitara je u gepeku tacno izgledala kao baceni dzak krompira, nista nije bilo lepo slozeno, tako da me i ne cudi.
Bitno je da se zavrsilo i da sam na nuli. Od sad samo iz proverenih izvora i licno preuzimanje...

Mozete obrisati ove moje postove, ako smetaju tematici teme
Ja njima vracam ostatke gitare, oni meni vracaju novce, i to je to.
U sustini je OK sve proslo od samog pocetka i pre narucivanja. Za razliku od NS mitrosa, Nis je bar ljubazan. Jedino sto ih krivim je lose i neadekvatno pakovanje za slanje preko cele drzave, maltene. A post-express, ne znam sta da kazem. Gitara je u gepeku tacno izgledala kao baceni dzak krompira, nista nije bilo lepo slozeno, tako da me i ne cudi.
Bitno je da se zavrsilo i da sam na nuli. Od sad samo iz proverenih izvora i licno preuzimanje...

Mozete obrisati ove moje postove, ako smetaju tematici teme

Nikako ne brisati.
Ovo je strasno. Od pocetka sam u neverici iako znam da su vecinom debili.
Ovo je strasno. Od pocetka sam u neverici iako znam da su vecinom debili.
headless akusticna 

- Gitaroholicar
Trebao sam je osposobiti tako, pa da sviram ko Alan Holdsworth 
Ili da je prikljucim na Guitar Hero

Ili da je prikljucim na Guitar Hero

Zapravo, mogao si da je prodas za trostruko vecu vrednost ovako kao headless. El vidis kako se zeznes kad brzas. xD
- Gitaroholicar
E jbg, nisam razmisljao u tom pravcu. Ja bi' sve posteno 

- Gitaroholicar
Uglavnom, eto, cuvajte se narucivanja gitara koje ne dolaze sa torbom, koferom, ili makar malo jacom kutijom 

degenerici su je bas fino zapakovali, ali nije mi jasno kako su bacali taj paket da tako pukne. nije cak ni napuklo bilo, vec skroz odvojeno jbt.
Ko zna sta su sve nabacali preko. Plus voze kao manijaci. Radim u veleprodajnom centru,pa ljudi stalno salju neke posiljke i vidjam kako se ljudi ophode i prema stvarima i prema tim vozilima. Lezeci policajac ne postoji za njih. Zamisli sta se desi kad kamion ide 50-60 na sat (da toliko ga zalete) preko lezeceg. Strasno! Zalosno za gitaru