Kol'ko košta, ako nije tajna? Ako je ispod 200 eura, onda imaš amin od mene. Ako je preko 200 eura, Xotic BB Plus radi bolji posao, veruj mi na reč. Prosto zato što Xotic može sve ovo i mnogo više, u smislu uskladjivanja gitare sa pojačalom i 'user friendly' detaljnijih kontrola... Mada na kraju krajeva, sve su to modovani Tjubskrimeri, da se ne lažemo. Od toga prosto ne može da se pobegne.merk wrote:kupio danas!
butik overdrive iz nove zelandije. "me like VERY much!!!"
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tommytigh77
Re: Oprema Koju Imate
eto, nemam tvoj blagoslov, jer je bila preko 200! ali tako sam odlučio i gotovo. imam tubescreamera 808, plexi carl martina i zendrive. istina je, da sve overdrive pedale probaju biti nekakvi tubescreameri, ali ipak ima popriličnih razlika. od ovih mojih ibanez je klasika, martin je high gain-aš, ali mi je od svih najdraži baš zbog transparence zendrive. i G2D ima jako slične karakteristike, malo više "nateran". ne u smislu gaina nego neke prodornosti u miksu i inače. uvek ostaje tonski "čist" što sam i tražio. ima u sebi i neki fini poseban boost, koji mekano diže ton, kad si u solu. ton pot mu je fenomenalan (tamno-svetlo) i kad si u drajvu ima neki svoj karakter. sve su to bile presudne stvari kad sam se odlučivao da ili protiv.
xotic ne poznajem i po snimcima sudeći nije me toliko fascinirao, da bi ga kupio. šta češ: 100 uši, 100 čudi!
xotic ne poznajem i po snimcima sudeći nije me toliko fascinirao, da bi ga kupio. šta češ: 100 uši, 100 čudi!
- Rockatansky
Ne bas... 100 usi - 50 cudi! 

Od pre neki dan Pecin AC30 jebo te zivot
https://drive.google.com/file/d/1BQrrKg ... cslist_api
https://drive.google.com/file/d/1BQrrKg ... cslist_api
- tommytigh77
Okej, druže, no hard feelings. Na drugo slušanje mi je simpatična pedala, ima baš neki sladak presence.merk wrote:eto, nemam tvoj blagoslov, jer je bila preko 200!
- Hillybilly
Tomisic Guitars Telecaster Bariton! Matori ga je napravio vrrrrrrh!

sjajno izgleda, a verujem da i zvuci like a milion bucks

perfektno izgleda a cuo sam malo i zvuk i zaista je sjajan. bas onako bezobrastina. svaka cast obojici, tebi na ukusu a njemu na egzekuciji jel 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
http://vocaroo.com/i/s1anRJQcCgyV Jebanez bluz sa novim pikapima 

Stigao TC Mojo Mojo...

Spoiler:
ti obrni okreni se uvek vratis na TC
iskreno sam se nadao, prizeljkivao, ocekivao, da ce biti TC Nova
al ajde i mojo jojo je ok
Kakav je ?