Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa nego sta cu, u tim sam godinama. Ja barem kad odrastem necu lagat` narod iz zemlje koje sam pobegao da sam mnogo zajeban igrac da bih zadovoljio si sujetu. Bolje zadnji u gradu nego prvi u selu.Dersu Uzala wrote:Ti ne spadas u te navedene pojedince. Za tebe nema nikakve nade, pusti si Strokes plocicu i idi njisi kukovima ispred ogledala.
Amin.Bluesko wrote: .. Bolje zadnji u gradu nego prvi u selu...
Bluesko wrote: Pa nego sta cu, u tim sam godinama. Ja barem kad odrastem necu lagat` narod iz zemlje koje sam pobegao da sam mnogo zajeban igrac da bih zadovoljio si sujetu.
nemas pojma. Ovaj Mayerov zvuk je klasicni, standardni strat zvuk. Ako neko izvlaci ton iz Stradze , to su Blackmore i Ingveta. Strat nije predvidjen da pravi te njihove zvukove. Ovaj zvuk mozes da cujes za napadu na svakom jebenom cosku, gde sedi nekakav lik i drnda ispred radnje ili ispred kuce. Kraj price, zatvarajte temu.sinisake wrote:
Kad Debeli Sved izvuce ovakav ton iz onog strata, onda cu da mantram. Do tad...
Inace, dobar stratoflaster - mit. Uzasno je to jogunasta ™ gitara, postoje samo dobri svirci, koji cak i nju mogu da savladaju.
Idemo dalje...
Dersu Uzala wrote:Evo toncine.
A i svira tip za sve pare.
Nije tuzno sto pozele, koliko je tuzno to sto ne mogu da ga priuste, jbg...Tuzna je istina da oni koji imaju Fendera Strata pozele i LP-a pre ili kasnije.
Pa... recimo to ovako... ako je ovo standardni, da ne kazem genericki ™ zvuk, zasto onda one stotine i stotine hiljada ljudi koji sviraju na dobroj opremi ne zvuce ovako? Mozda je zbog prstiju... tko zna...Ni ja se nisam neshto primio na ovaj Mayer-ov zvuk. Klasichan je, kvalitetna gitara i kvalitetno pojachalo, shta tu ima toliko da odskache od prosto...dobre opreme?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest