reko bi da taj deran nije prosečan gitarista,ako se ne varamKill surf city wrote:Spoiler:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
reko bi da taj deran nije prosečan gitarista,ako se ne varamKill surf city wrote:Spoiler:
За коју кинту свираш, па то ни Клептон не ради....guv'nor wrote:Sa obzirom da upravo radim ono sto mrzim - menjam zice koje su odradile samo jednu svirku - meni su potrbne bar dve, da bih mogao mirne duse da ih ostavim na gitari bar nedelju dana.
D'Addario EXL115Bojjan96 wrote:Koje su žice u pitanju?
i koliko se secam manijacki ultra high action istijehguv'nor wrote:Da, u E štimu. Kada spuštam u Es (na duže vreme) volEm da stavim EXL116.
Na mom stratu, i još dosta isprobanih, 11-ice su da šit, IMHO to je to.
Mnogo je veća tonska razlika, nego li u tenziji (ako odvojiš vreme i živce potrebno za setovanje tj).
Edit:
Nisam baš najbolje odgovorio na ovo drugo, jer se iskreno ne sećam kako su radile desetke. Poslednji put sam ih držao pre jedno 4 god na ovoj gitari.
Ma jok, gayish lowdweezil wrote:i koliko se secam manijacki ultra high action istijehguv'nor wrote:Da, u E štimu. Kada spuštam u Es (na duže vreme) volEm da stavim EXL116.
Na mom stratu, i još dosta isprobanih, 11-ice su da šit, IMHO to je to.
Mnogo je veća tonska razlika, nego li u tenziji (ako odvojiš vreme i živce potrebno za setovanje tj).
Edit:
Nisam baš najbolje odgovorio na ovo drugo, jer se iskreno ne sećam kako su radile desetke. Poslednji put sam ih držao pre jedno 4 god na ovoj gitari.
DrGreenthumb wrote:Ma jok, gayish low![]()
Nije, k'o sto veli Doca. Onda kada smo se vidjali i svirali jedne lepe, letnje, decembarske veceri, mi je gitara bila u nekom mimohodu sa lose usrafljenim vratom i odvratno nasetovanim sedlima, priznajemdweezil wrote: i koliko se secam manijacki ultra high action istijeh
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest