to je tocak...msm nick mu je tocak, lik s forumaeg303 wrote:Мислим, није лоше, али ми никако није јасно што је то боље од овог:
http://www.youtube.com/watch?v=KMvIetEoojs
Овај дечко вероватно нема ни издат ЦД, свира гитару коју је сам направио, појачало му је вероватно јефтиније од Џоове трзалице, чак мислим да већина људи са овог форума који шредују (претпостављам да си и ти међу њима) би ладно могли да стану уместо било ког од ове тројице и, ако савладају трему, не верујем да би ико приметио суштинску разлику. Покојни Дени Гатон би једног могао да пошаље по бурек, другог по кисело млеко а трећег по цигаре, и сва тројица би могла да се тиме хвале...
Poznati gitaroshi - rare pictures
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Poznati gitaroshi - rare pictures
У, ал би свиро...

-
Enterprise
Jasta......eg303 wrote:У, ал би свиро...
Ево мале погађалице за (углавном) старије форумаше. Ко је гитариста иза Џери Ли Луиса на овој слици из 1963 године:

Пошто не могу да напишем одговор наопачке да не покварим погађање, то је (шатровачки) Чири Морблек!

Пошто не могу да напишем одговор наопачке да не покварим погађање, то је (шатровачки) Чири Морблек!
e veoma cool fotkica i ono svaka cast, kad sam postavio ovu temu ovako nesto sam i zamisljao. 
Ono iza je stvarno Ritchie Blackmore? u je nisam ni znao da su imali prilike da sviraju zajedno. Da nije to mozda kao support band na nekoj tourneji po Britaniji?!
thnx za fotkicu man
Ono iza je stvarno Ritchie Blackmore? u je nisam ni znao da su imali prilike da sviraju zajedno. Da nije to mozda kao support band na nekoj tourneji po Britaniji?!
thnx za fotkicu man
Jeste ono blackmore 
neam pojma zasto Blackmore me uvek podsecao na John McEnroa i na Dave Mustaina, ima taj psiho-teen pogled u fazonu ubicu te bez da trepnem, tiha nervoza
.
-
Frostensen
dovoljno da vidish obrve i znash ko je 
Пошто вам се ово са Ричијем допало, ево још које из тог периода. Тај његов бенд "The Outlaws" бивао је пратња прекоатлантским звездама па отуда ове слике са ЏЛ Луисом. Иначе, пошто важи за тешког намћора, ретке су слике на којима се он смеје. Зато вреди погледати ове:

А то да има тај "болестан" поглед није без везе. Истинита прича је да је упозорио једног камермана на проби неког студијског лајв наступа да му се не приближава иначе ће му разбити камеру. Несретни камерман је радио како му је режисер рекао и у тренутку када се по Ричијевом мишљењу превише приближио, разбио му је камеру. Сад, јесте то "рокерски" али има ту још које чега...
Ево једне колор, "Ој-ха" слике:

И за крај, моја омиљена, штета што нема постер:

заводнички поглед испод обрва, получуч, није ни чудо што му Кендис није одолела...

А то да има тај "болестан" поглед није без везе. Истинита прича је да је упозорио једног камермана на проби неког студијског лајв наступа да му се не приближава иначе ће му разбити камеру. Несретни камерман је радио како му је режисер рекао и у тренутку када се по Ричијевом мишљењу превише приближио, разбио му је камеру. Сад, јесте то "рокерски" али има ту још које чега...
Ево једне колор, "Ој-ха" слике:

И за крај, моја омиљена, штета што нема постер:

заводнички поглед испод обрва, получуч, није ни чудо што му Кендис није одолела...
- Highway One
na njega se ugledao ivicaOVO JE POSLAO MOJ BRAT (clan santana ) [/size]
ne ume da procita ko je ulogovan
Sjajne fotke eg303
Daj brisite ivicu i drugare. Sto blatite temu

Daj brisite ivicu i drugare. Sto blatite temu
Ево једне лакше погађалице. На овој слици с планине Рудник из 1964 године, пронађи славног домаћег рокера:

пошто већина сигурно погађа, глупо је и да кажем ко је...

пошто већина сигурно погађа, глупо је и да кажем ко је...
rudnik1964goranbregovictd5.jpg 
Какав пропуст с моје стране... 
krajnje neprofesionalno kolega