Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Zavera. Uklanjanje konkurencije. 

Jbg. ne znam koliko su pouzdana ali zvuce dobro
ustvari jako dobro 

36k? Masno a twangnemanjavelimirovic wrote:Pa pazi jeste, ima neki specijalno mastan a opet twangy sound jako lepo radi jako jako lepo, probaj pa ces shvatiti o cemu pricam!![]()

nebojsak wrote:36k? Masno a twangnemanjavelimirovic wrote:Pa pazi jeste, ima neki specijalno mastan a opet twangy sound jako lepo radi jako jako lepo, probaj pa ces shvatiti o cemu pricam!![]()
? Pa to je za mene. Koja radnja je u pitanju?
U Control-sound-u, Noti, kako li se već zovu...
- rock action
Nota Music Trade... u Milana Rakica 1.
ja rezervisao SG-a tamo
ja rezervisao SG-a tamo

To je onaj special shaded, snimio sam ga na Thomannu. Tamo je oko 600 evra.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nota tj Control Sound (vec su ti kazali). Kazem jedino shto mije cudno shto nema kobilicu ono mozes samo da stelujes visinu zica i to ti je to, ali kotira super i zvucno je do jaja. Neces se zeznuti u principu jer je MIA pravljena je od delova koji se koriste za sg-e les paulove ostale skupe gibone. Ali RADI!nebojsak wrote:36k? Masno a twangnemanjavelimirovic wrote:Pa pazi jeste, ima neki specijalno mastan a opet twangy sound jako lepo radi jako jako lepo, probaj pa ces shvatiti o cemu pricam!![]()
? Pa to je za mene. Koja radnja je u pitanju?

Imam ja taj SG Special, odlicna je gitara, finish je uzasno uradjen ali sve ostalo je perfektno.rock action wrote:
probao ga u Music Trade-u u Milana Rakica.
vrh radi.

Eto ti ga sad‚ gitara lepo kotira, ali nema šrafiće za igranjenemanjavelimirovic wrote:...generalno gitari ne fali nishta ako cemo realno osim kotne kobilice... mada gitara sasvim lepo kotira.... Uostalom samo jos da su joj namestili taj deo za kotiranje i bila bi idealna gitara za mene (shto se tice porodice Gibson)

- rock action
meni se finish bas svidja, deluje kao gitara od 200 evra a radi za hiljaduvelby wrote:Imam ja taj SG Special, odlicna je gitara, finish je uzasno uradjen ali sve ostalo je perfektno.

Upravo. Vrat je za mene idealan, tezina, balans gitare i naravno zvuk, mislim da u tom cenovnom rangu nema bolji (a novi) Gibson.rock action wrote:deluje kao gitara od 200 evra a radi za hiljadu

Kahm...
[center]
[/center]
Probao je juce.
Sezdesetcetvrto godiste, cuci negde na kanarevom brdu.
[center]

Probao je juce.
Sezdesetcetvrto godiste, cuci negde na kanarevom brdu.

Jel moze jedan ceo krug da se namota oko civija? 

- rock action
bas lepo izgleda...

Probao je danas u mitrosu, sjajna gitara, malo mi je vrat bio cudan, nije predebao kako sam cuo za shekter, ali malo shiri fretboard od ovog na mojoj gitari. Sjajno zvuci, probao sam je na roland-u od 15w, i stvarno je na distorziji jak, fin zvuk, opasan, al ne previse ostar, brdo sustain-a. Definitivno cu da je razmatram kad dodje vreme (citaj novci) da se uzima nova

Izgled je predivan, boja gitare, drvo, binding na vratu i telu... ma sve, finish fantastican. (Inace tek su je izneli, tako da je glanc nova.) I mnogo mi se svidja kako je vrat spojen, potpuno je uglavljen u telo, ne znam kako da opisem, ali izrada meni izgleda kompletno vrhunska. Evo i slika, jedva je nadjoh