Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Promace mi ovaj post. Nacelno, nista ti pogresno nisi rekao i slazem se sa konstatacijom. Medjutim...komil wrote:Pa ako dileri nisu potrebni pa i zarađuju previše - što onda nose te proizvode kod njih?![]()
Ljudi, nemojte se zavaravati da je to nepravda, na slobodnom tržištu rad (u $) vredi onoliko koliko može da se naplati. Ako je veći profit prodavati gitaru nego je praviti, onda je ipak korektnije reći da je teže prodati gitaru nego je napraviti. Mislim, nebitno, ali niko ovde nikog ne tuče po ušima, prosto, to je aktuelan realan poredak stvari na terenu. Razlog zašto sam želeo da ovo napišem je što u Srbiji mnogo ljudi biznis kapira nekom obrnutom logikom, da se nešto pravi pa se onda proda, smišlja način kako da se proda (u realnosti je prodaja/potražnja ta koja diktira šta i kako se pravi).
Jesi provalio kako si se ovde istrcao pred rudu?Duane wrote:sve je to fino, al stit templarski na gitari? malo je bzvz... i ona lavlja glavudzha... da nekazem kitschasto..al ono, khitara je u rangu "sta reci?"
Kako misliš u gradu?! Postoji varijanta upoznati Skalu bez odlaska u Ameriku?Dersu Uzala wrote: A Leo ce biti u gradu za dve nedelje, pa ko voli nek izvoli. I'll <try> to set you up u zavisnosti od raspolozivog vremena, ali vec treba da se vidi sa nekim ljudima pa mozda kolektivno. Da ne bude da ne postoji ziv covek, prevara, a sve se radi u Paragvaju u sweatshops.
Slika sto je ti okaci je Sledge Hammer, a Max Headroom, je ovo..Dersu Uzala wrote:A tek sad vidim da je redundant, nastavio sam sa citanjem onih starih tema. Kakve su to epske konstrukcije. Bile.
Sto je najgore, ponavljam se ko Max Headroom.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest