Ne vidim razlog da se ne pominje lik i delo G-man-a. Pominju se, i to detaljno, giganti kao što su npr. Fender, Gibson i Mitros sa sve linkovima i cenama. Neka i naš mali zanatlija bude na vertometini i sa plusevima i sa minusima.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja ih nikako ne volim i vrovatno su to najgori pickupi koje sam čuo na jasen Strat i Telcu! Mutno, nedefinisano, bez trunke svežine...mateuspoz wrote:Hvala, pojavila se i opcija Texas spec tele bridge (bridge, Mitros)...
Ko toliko dere o.0. Koliko ja znam, promena nuta je 10-20e MAKSIMUM kod beogradskih majstora, sa njihovim kostanim nutomUsred Zala wrote: 40 e za promenu nuta!
Isti taj Goran kojeg sa toliko žara ovde hvališ i (nepotrebno) reklamiraš mi je tražio 50 e za premotavanje Gibson magneta. Kako si očigledno jako blizak sa njim pitaj ga sigurno će se setiti jer je to bilo pre 3-4 dana. Da mi je ponudio isti takav magnet za 70 e verovatno bih odmah pristao, ali nije. Što se cene nuta tiče reč je o istom majstoru, a podatak je koliko se sećam ovde sa foruma (tuđe iskustvo).Cortex wrote:Ma covek ne zna o cemu prica...a i toliko je dopadljiv da ni ne cudi, ja bih mu trazio 170e za Super Hard-On klon![]()
40e nut a 70e magnet, malo morgen. A za tih 70e, da ti neko udesava magnet po gitari, da ti daje da probas druge, da ti odmotava, namotava, ugadja, ma idi bre covece...to su krvavo zaradjene pare. Nema ni govora o skupoci.
I ja tebe volim!Cortex wrote:...a i toliko je dopadljiv...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest