Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Jes', to. Ponekada možda i Victoria, ali u principu to 'e to! 

- rock action
a sta vinvud svira vamo? Fender Frontman 212?
A, to je to...
Opako pojacalo, opako.

Ovo nemam, a necu ni imati, verovatno.
Opako pojacalo, opako.

- Haralampije
Da,to je,i jos jedno je iza njega,ali nisu u pitanju obicni '57 twin-ovi,vec debelo modifikovani od strane Dzon Sura.rock action wrote:Kleptonovo jacalo, jel to ovo:

Pa samo je jedan EC, kako drugačije.Haralampije wrote:ali nisu u pitanju obicni '57 twin-ovi,vec debelo modifikovani od strane Dzon Sura.

- rock action
svaka cas' na infou
nego, jel neko zna nesto vise o tom bass pojacalu sa strane? video sam ga i na isisu ja mislim u zagrebu sad kad su bili poslednji put, pa me bas zanima koji je fazon.

nego, jel neko zna nesto vise o tom bass pojacalu sa strane? video sam ga i na isisu ja mislim u zagrebu sad kad su bili poslednji put, pa me bas zanima koji je fazon.
http://www.aguilaramp.com/index.htm
Čoveče, kad se malo pogleda lista endorsera,to je da po*izdiš...
Čoveče, kad se malo pogleda lista endorsera,to je da po*izdiš...

- Dersu Uzala
sinisake wrote:A, to je to...
Opako pojacalo, opako.![]()
Kakva bi to ekipa bila...ti, Andy Timmons i Prince.

ma nemoguce, ja sam bio ubedjen da je ono mocni zvuk fendera frontmena... cuje se taj pun zvuk i preplanula boja, sa primesama trouglastog zvuka femderovih tranzistoraguv'nor wrote:

super sonik... ako smem da pitam, a da se fenderasi ne naljute na mene... what the hell is that thing? nesto u fazonu super reverba i tih tako?
- rock action
ovako pise na sajtu za njega
the first Fender all-tube amp to capture the highly desirable sparkly tones of the ’65 Vibrolux®, the thick tone of the ’66 Bassman®, and the smooth and creamy crunch of modern, high-gain amplifiers. The Super-Sonic amp lets discriminating players capture industry-standard Fender clean tones, bluesy “pushed” tones and modern high-gain tones in one easily portable all-tube amplifier.
Ne znam kakav je ovaj super sonic sa slike, al' ovaj novi:

ima ortak, i odlicno je pojacalo (samo je skupo u PM). Ima vibroluks/bassman mod, a OD moze da dogura neki hevi mJetal sound, mada me to nije zanimalo, vise sam se zadrzao na bassman i vibroluks modovima, pa sam to bustovao TS-om
Inace, jedva cekam da dodje trenutak kada ortak bude trebao da menja lampe (
), ima da bude facepalm kada izracuna koliko treba da pljune para:D

ima ortak, i odlicno je pojacalo (samo je skupo u PM). Ima vibroluks/bassman mod, a OD moze da dogura neki hevi mJetal sound, mada me to nije zanimalo, vise sam se zadrzao na bassman i vibroluks modovima, pa sam to bustovao TS-om

Inace, jedva cekam da dodje trenutak kada ortak bude trebao da menja lampe (

meni se veoma mlogo svideo ton gosn vinvuda u areni... odlicno je ono pojacalo bilo
a sl0e ovaj novi, sto tvoj drugar poseduje, jel to full lanpa? gde uzo? ko'ko parA?
a sl0e ovaj novi, sto tvoj drugar poseduje, jel to full lanpa? gde uzo? ko'ko parA?