Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
predobar video!
- Dersu Uzala
Apparently not (se ne sjaji ko ogledalo).Baba Slim wrote:Odlicno izgleda za sada, ali ako se ne bude sjajila k'o ogledalo, puj-pik-ne-vazi!![]()

Holly Jamezdin ...stvarno ju je napravio smrtonosno, meni se ova vishe dja nego ona sivkasto plavicasta, ipak si stavio singl koilje? kako je uradio oaj brst kao na omatorjelim les paulima ccc, bajnding pozuteo, sve ...pakao
Одлично је испало.
- Dersu Uzala
Biti ce i boljih slika dok ih odradi ovaj diler za neki dan. Samo je ona plava taraba imala humbucker u necku iz dva razloga:
i) Leo je dizajnirao kuciste za neck single pickup ali tako da nije skroz zatvoreno, polepieces are protruding from the pickup jel pa mogu da se nivelisu (staggered) da izvuces bolji ton, manje mutan (svi se zale na te oridjidji neck pups jer su completely covered, no way to tune them up); e sad, to nije bas toliko revolucionarno, postoji vec baja koji je nesto slicno odradio, zaboravih mu ime; elem onda se tu cekalo da stignu ta kucista pa da Rob (lik iz Arcane Pickups koji sve Leove magnete mota po narudzbi) krene to da mota i ubacuje u kuciste
ii) drvo za telo onog taraba telca je bilo slepljeno iz 3 komada jasena a Leo je narucio iz 2 ili iz jednog, zavisi od modela. Da se ne bi bacilo, promenio je malo dizajn, ubacio humbucker tu, pa nek ide zivot;
Buduci modeli ce ici u ovoj konfiguraciji (sem ako neko stvarno ne naruci hum u necku, onda ce morati da se naknadno routuje neck pickup pocket kao i na prvom prototipu.
i) Leo je dizajnirao kuciste za neck single pickup ali tako da nije skroz zatvoreno, polepieces are protruding from the pickup jel pa mogu da se nivelisu (staggered) da izvuces bolji ton, manje mutan (svi se zale na te oridjidji neck pups jer su completely covered, no way to tune them up); e sad, to nije bas toliko revolucionarno, postoji vec baja koji je nesto slicno odradio, zaboravih mu ime; elem onda se tu cekalo da stignu ta kucista pa da Rob (lik iz Arcane Pickups koji sve Leove magnete mota po narudzbi) krene to da mota i ubacuje u kuciste
ii) drvo za telo onog taraba telca je bilo slepljeno iz 3 komada jasena a Leo je narucio iz 2 ili iz jednog, zavisi od modela. Da se ne bi bacilo, promenio je malo dizajn, ubacio humbucker tu, pa nek ide zivot;
Buduci modeli ce ici u ovoj konfiguraciji (sem ako neko stvarno ne naruci hum u necku, onda ce morati da se naknadno routuje neck pickup pocket kao i na prvom prototipu.
bravo! jedna od najlepših đitri koje sam video za života! nadam se da zvuči dobro 

- Hillybilly
Ova me je oduvala! Svaka cast...

Last edited by Hillybilly on 12 Aug 2013, 09:02, edited 1 time in total.
- Hillybilly
Snimak?
Last edited by Hillybilly on 12 Aug 2013, 09:00, edited 1 time in total.
Одлична је ова цака са металном плочицом позади уместо ферула.
- Dersu Uzala
Ne zezaj matori, znas mene. Ali malopre je bila tu, zakiva kako svira. Doduse neck magnet nije bio povezan, ovi sto salju delove su poslali neki drukciji switch vizavi nozica i statijaznam, ovog mrzelo da gugla pa je povezao odokativno i promasio sve kombinacije sem bridge only. Sutra ide na prepravku a u utorak zajedno sa jos jednim crvenim Backbone 'stradzom' i Underdogom ide na propisno snimanje kod onog lika Friedmana sto pravi pojacala, pa ce tamo da se bakcu sa tim, mozda nesto i objave. Uglavnom, bicete obavesteniHillybilly wrote:Snimak?

- mislim_stvarno
izgleda jakoooo kul! (iako ja ne volim relic)
Je l ovo izmedju potova otvor kao f-hole tj otvor?
Je l ovo izmedju potova otvor kao f-hole tj otvor?
- Dersu Uzala
Mislim da je to samo kontrolna supljina.

Nece ljudi ganz nove djitre, oce relikovane pa to ti je. Ovaj je vec poceo da kukukavci. Da se ne izrazim sad ovde zbog zemskog sveta.
A em kosta vise, em nekako greota, lepo ono drvo, ko namestaj. Ali ima ljudi koji kupuju i relikovan namestaj, ne zezam se. Nije nikakva retkost.
Sad pocinjem da dobijam averziju prema tim relikovanim momentima, ocu da se sljasti, a znam da cu da se odma tripujem, cek jel sam u sorcu ili farmerkama, ergo opasac, grebanje. Kad je onako olupana, sedis celo vece u fotelji , nesto blejis u tv i svurckas na suvo (ili kroz Boogieja jel, al tiho). A kad je sva upicanjena sve nesto, cek da se namestim...

Nece ljudi ganz nove djitre, oce relikovane pa to ti je. Ovaj je vec poceo da kukukavci. Da se ne izrazim sad ovde zbog zemskog sveta.

Sad pocinjem da dobijam averziju prema tim relikovanim momentima, ocu da se sljasti, a znam da cu da se odma tripujem, cek jel sam u sorcu ili farmerkama, ergo opasac, grebanje. Kad je onako olupana, sedis celo vece u fotelji , nesto blejis u tv i svurckas na suvo (ili kroz Boogieja jel, al tiho). A kad je sva upicanjena sve nesto, cek da se namestim...
Zato se i kaze - distressed
Nemas brate stres, boli te kjuratz. Bolje da ih prodaju kao no-stressed

- Dersu Uzala
Pa jebo sliku svoju, primetio sam. Mada iskrckan stradza kad ga bata Leki napravi. To je bre ko da jedes minjon iz moje mladosti (dobro moze i 'krem brale'). Gricnes ga zubicem a ona glazura krene da puca ijoooj radosti.