Reč Dve o Harley Benton žicama
Negde sam spomenuo da sam kupio ove žice kao hajd da probam i da sam tek stavio tipa pre nedelju i tako nešto...evo sada je već prošlo mesec dana...Pravo da Vam kažem više sam nego prijatno iznenađen
Ovako kako sam čitao neke rivjue i neki su ih kudili dosta a neki rekli sve u superlativu meni se nekako urezaše u podsvest ti negativni komentari...I čim sam ih stavio pomislio sam ''jao bre..što si koji moj ovo kupovao''..i bukvalno sam se video već kako sutra idem kod druga u radnju i nudim mu 3 pakovanja za najjeftinije Drandario ili bilo šta ..
Učinilo mi se da su malo kruće, ali nakon par sati sam se privikao...jesu malo tvrđe to stoji...
za divno čudo neverovatno dobro drže štim

bolje nego li da ne preteram 50% žica ovih poznatih brendova koje sam probao, vezao sam žice kao i uvek- nije do toga...
I za ovih mesec dana nema tragova rđe

...sve ne mogu da verujem pa gledam odsajaj da li ima neke oksidacije...hajd da kažem verovatno jer ovo mi je nadrealno skroz

....
Da li sam ja imao sreću da dobijem par kompleta gde su kinezi imali neki super dan, ili su oni ovo ''čelik pa preko nikl'' shvatili doslovce pa upotrebili neki svoj industrijski besan nemam pojma...
Probao sam 2 pakovanja ...videću na dalje...u svakom slučaju za vežbanje pa i probe strava su..kažem možda je u pitanju neka serija...za evro i frtalj vredi probati, manje košta od kutije pljuga...doduše ja sam neke uzeo i ovde izašlo me 2 evra i frtalj

.....Sa onim smećem sa KP kopijama Fendera što se razvlače kao sline i Drnadario kopijama nemože se ni u ludilu porediti...