ok... evo ga, josh par pitanja...
1. imam onu tremolo ruchicu jelte... i kad je udenem u rupu i zategnem kao onaj shraf (nije shraf ali ne znam kako se zove) ona je ok, mislim stabilna... ali kad recimo sviram, pa uzmem malo da se igram sa njom, posle par povlachenja obavezno kao da se stvori odjednom neki luft i to jedan dobar santimetar (ili centimetar, nisam imao matematiku srednjoj, a ni ne secam se kad mi je lenjir poslednji put trebao), ali taj c/santimetar ume prilichno da me nervira, dovoljno da se ubagujem svaki put kad hocu da povuchim ruchicu, ne znam to je ono kao kad hodam, pa se malo sapletem ali ne padnem ,a ali me definitivno izbaci iz takta... prilichno glupo pitanje, ali ako je ko imao isti sluchaj neka podeli skustvo samnom...
2. pazite sad ovo, vec sam napomenuo da znam veoma malo o magnetima, chak i manje od tog ''malo'', ali vidite ovo...
http://en.wikipedia.org/wiki/P-90
ne znam, shta ko od vas zna o ovome... mislim, jednostavno izgledaju previshe kul, 2 singla koji izgledaju kao hum-ovi, jel bi bilo ok kupiti to, chisto radi estetike...
3. kad sam svirkao neke stvari od Machine Head-a (nisam nepismen, ali koristim velika slova samo kad smatram da ih vredi upotrebiti, kao u sluchaju jednog od najboljih bendova ikada) menjao sam shtim, i shestu, tj prvu metalnu zhicu sam spushtao na cis, e u fazonu u tom shtimu na toj zhici je bilo nemoguce proizvesti ton, ali znam da floyd ima tu neku ulogu, ali vishe o tome cu posle... dakle shta je tu problem?
e da i josh jedno pitanje u vezi tremolo ruchice, koji max ona mozhe da podigne ton, chini mi se da ako pokusham da tom podignem za ceo stepen da cu ishchupati ceo floyd iz gitare...