ESP/LTD ili Ibanez

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Margos

Re: ESP/LTD ili Ibanez

Post by Margos » 11 Dec 2009, 22:41

mislim_stvarno wrote:Nisam svirao LTD, ali bih pre kupio Jacksona JS nego ibaneza gio. Isto tako ovaj DX10D sam skoro svirao i poredio ga sa RG ibanezom posto su skoro iste cene. Jackson je imao bolji ton i vrat (to su naravno moji utisci). Ima i novija verzija DX10D sa boljim tremolom koja je nesto skuplja od ove koju gledas. Ova koju ste okacili im je ostala jos jedna u radnji, kad sam ja bio tamo, mozda ih imaju jos u magacinu, ali ces to videti kad budes probao. Ako si u bgu, prosetaj se i isprobaj sve gitare koje te zanimaju.

Sto se tice 24 praga, on ce ti trebati jednom u milion tonova koje odsviras, a opet mozes da dohvatis tu visinu bendovanjem... :mrgreen:
Pa mozda bih mogao da odem do Nis:),blizi mi je za cuku vremena od BGa ali sam u strasnoj guzvi sada a ne mogu da cekam da kupim gitaru :metal: A to za bendovanje si u pravu,ali vise volim kad je duzi :lol:

Margos

Post by Margos » 11 Dec 2009, 22:57

Ma ljudi jebes 30 000 dacu 53 000.Pazi sta sam video u Mitrosu http://www.mitros-music.com/products/45 ... K2M_TBK/1/.
Fali mi "malo" kesa ali cu vec nekako da se snadjem.Treba da pokupim neke dugove i da prodam nesto od delova za dzitru.Imam zebra pickguard za strat sa 1 humom i 2 singla,potenciometrima i prekidacem.Sve ispravno i u extra stanju.Super izgleda.Imam reverse headstock vrat od javora.I fretboard je od javora sa crnim dotovima,24 praga,extra tanak,extra prav,radjeni pragovi u nekom muzickom servisu.Headstock je u fazonu Jacksona.Saljem slike na mail.Pickguard 6 000 a vrat 3 000.Toliko mi fali.Ko uzme oba dobija poklon!!! :mrgreen:
A mozda bude i ovo http://www.mitros-music.com/products/27 ... 2%84%A2/2/

Margos

Post by Margos » 11 Dec 2009, 23:01

Margos wrote:
mislim_stvarno wrote:Nisam svirao LTD, ali bih pre kupio Jacksona JS nego ibaneza gio. Isto tako ovaj DX10D sam skoro svirao i poredio ga sa RG ibanezom posto su skoro iste cene. Jackson je imao bolji ton i vrat (to su naravno moji utisci). Ima i novija verzija DX10D sa boljim tremolom koja je nesto skuplja od ove koju gledas. Ova koju ste okacili im je ostala jos jedna u radnji, kad sam ja bio tamo, mozda ih imaju jos u magacinu, ali ces to videti kad budes probao. Ako si u bgu, prosetaj se i isprobaj sve gitare koje te zanimaju.

Sto se tice 24 praga, on ce ti trebati jednom u milion tonova koje odsviras, a opet mozes da dohvatis tu visinu bendovanjem... :mrgreen:
Pa mozda bih mogao da odem do Nis:),blizi mi je za cuku vremena od BGa ali sam u strasnoj guzvi sada a ne mogu da cekam da kupim gitaru :metal: A to za bendovanje si u pravu,ali vise volim kad je duzi :lol:
ISPRAVKA!,vise volim da mi je duzi.Ono "kad je duzi" zvuci gay!!!

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 11 Dec 2009, 23:10

Margos wrote:ISPRAVKA!,vise volim da mi je duzi.Ono "kad je duzi" zvuci gay!!!
Bas sam hteo da te malo izprozivam za to... :mrgreen:

Inace, podrzavam to za kupovinu kvalitetnije dzitre. DK2 je odlican. Ja isto razmisljam i nadam se da cu iskoristiti ovaj popust na Jacksone u mitrosu... :mrgreen:

Margos

Post by Margos » 12 Dec 2009, 10:39

mislim_stvarno wrote:
Margos wrote:ISPRAVKA!,vise volim da mi je duzi.Ono "kad je duzi" zvuci gay!!!
Bas sam hteo da te malo izprozivam za to... :mrgreen:

Inace, podrzavam to za kupovinu kvalitetnije dzitre. DK2 je odlican. Ja isto razmisljam i nadam se da cu iskoristiti ovaj popust na Jacksone u mitrosu... :mrgreen:
Drzim ti palceve :metal: !Popust je stvarno veliki i treba ga iskoristiti.Ja sam pokupio neke dugove i imam ravno 39 500,znaci za DK2 se ima :bow: .Sacekacu jos jedno par dana pa mozda skupim i za DK2M.Ne znam da li ovaj popust traje samo do Nove Godine.Ako do Nove ne skupim jos uzecu DK2

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Dec 2009, 11:00

Margos wrote:Ne znam da li ovaj popust traje samo do Nove Godine.Ako do Nove ne skupim jos uzecu DK2
Pre par nedelja sam se raspitivao kod ovih likova u bgu, 'oce li biti popusta, i rekli su mi kao verovatno posle nove godine, tako da je moguce da ce se to zadrzati neko vreme...

Margos

Post by Margos » 12 Dec 2009, 16:15

mislim_stvarno wrote:
Margos wrote:Ne znam da li ovaj popust traje samo do Nove Godine.Ako do Nove ne skupim jos uzecu DK2
Pre par nedelja sam se raspitivao kod ovih likova u bgu, 'oce li biti popusta, i rekli su mi kao verovatno posle nove godine, tako da je moguce da ce se to zadrzati neko vreme...
Do jajima! :D

Post Reply