Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Margos
mislim_stvarno wrote:Nisam svirao LTD, ali bih pre kupio Jacksona JS nego ibaneza gio. Isto tako ovaj DX10D sam skoro svirao i poredio ga sa RG ibanezom posto su skoro iste cene. Jackson je imao bolji ton i vrat (to su naravno moji utisci). Ima i novija verzija DX10D sa boljim tremolom koja je nesto skuplja od ove koju gledas. Ova koju ste okacili im je ostala jos jedna u radnji, kad sam ja bio tamo, mozda ih imaju jos u magacinu, ali ces to videti kad budes probao. Ako si u bgu, prosetaj se i isprobaj sve gitare koje te zanimaju.
Sto se tice 24 praga, on ce ti trebati jednom u milion tonova koje odsviras, a opet mozes da dohvatis tu visinu bendovanjem...

Pa mozda bih mogao da odem do Nis:),blizi mi je za cuku vremena od BGa ali sam u strasnoj guzvi sada a ne mogu da cekam da kupim gitaru

A to za bendovanje si u pravu,ali vise volim kad je duzi

-
Margos
Ma ljudi jebes 30 000 dacu 53 000.Pazi sta sam video u Mitrosu
http://www.mitros-music.com/products/45 ... K2M_TBK/1/.
Fali mi "malo" kesa ali cu vec nekako da se snadjem.Treba da pokupim neke dugove i da prodam nesto od delova za dzitru.Imam zebra pickguard za strat sa 1 humom i 2 singla,potenciometrima i prekidacem.Sve ispravno i u extra stanju.Super izgleda.Imam reverse headstock vrat od javora.I fretboard je od javora sa crnim dotovima,24 praga,extra tanak,extra prav,radjeni pragovi u nekom muzickom servisu.Headstock je u fazonu Jacksona.Saljem slike na mail.Pickguard 6 000 a vrat 3 000.Toliko mi fali.Ko uzme oba dobija poklon!!!
A mozda bude i ovo
http://www.mitros-music.com/products/27 ... 2%84%A2/2/
-
Margos
Margos wrote:mislim_stvarno wrote:Nisam svirao LTD, ali bih pre kupio Jacksona JS nego ibaneza gio. Isto tako ovaj DX10D sam skoro svirao i poredio ga sa RG ibanezom posto su skoro iste cene. Jackson je imao bolji ton i vrat (to su naravno moji utisci). Ima i novija verzija DX10D sa boljim tremolom koja je nesto skuplja od ove koju gledas. Ova koju ste okacili im je ostala jos jedna u radnji, kad sam ja bio tamo, mozda ih imaju jos u magacinu, ali ces to videti kad budes probao. Ako si u bgu, prosetaj se i isprobaj sve gitare koje te zanimaju.
Sto se tice 24 praga, on ce ti trebati jednom u milion tonova koje odsviras, a opet mozes da dohvatis tu visinu bendovanjem...

Pa mozda bih mogao da odem do Nis:),blizi mi je za cuku vremena od BGa ali sam u strasnoj guzvi sada a ne mogu da cekam da kupim gitaru

A to za bendovanje si u pravu,ali vise volim kad je duzi

ISPRAVKA!,vise volim da mi je duzi.Ono "kad je duzi" zvuci gay!!!
-
mislim_stvarno
Margos wrote:ISPRAVKA!,vise volim da mi je duzi.Ono "kad je duzi" zvuci gay!!!
Bas sam hteo da te malo izprozivam za to...
Inace, podrzavam to za kupovinu kvalitetnije dzitre. DK2 je odlican. Ja isto razmisljam i nadam se da cu iskoristiti ovaj popust na Jacksone u mitrosu...

-
Margos
mislim_stvarno wrote:Margos wrote:ISPRAVKA!,vise volim da mi je duzi.Ono "kad je duzi" zvuci gay!!!
Bas sam hteo da te malo izprozivam za to...
Inace, podrzavam to za kupovinu kvalitetnije dzitre. DK2 je odlican. Ja isto razmisljam i nadam se da cu iskoristiti ovaj popust na Jacksone u mitrosu...

Drzim ti palceve

!Popust je stvarno veliki i treba ga iskoristiti.Ja sam pokupio neke dugove i imam ravno 39 500,znaci za DK2 se ima

.Sacekacu jos jedno par dana pa mozda skupim i za DK2M.Ne znam da li ovaj popust traje samo do Nove Godine.Ako do Nove ne skupim jos uzecu DK2
-
mislim_stvarno
Margos wrote:Ne znam da li ovaj popust traje samo do Nove Godine.Ako do Nove ne skupim jos uzecu DK2
Pre par nedelja sam se raspitivao kod ovih likova u bgu, 'oce li biti popusta, i rekli su mi kao verovatno posle nove godine, tako da je moguce da ce se to zadrzati neko vreme...
-
Margos
mislim_stvarno wrote:Margos wrote:Ne znam da li ovaj popust traje samo do Nove Godine.Ako do Nove ne skupim jos uzecu DK2
Pre par nedelja sam se raspitivao kod ovih likova u bgu, 'oce li biti popusta, i rekli su mi kao verovatno posle nove godine, tako da je moguce da ce se to zadrzati neko vreme...
Do jajima!