Ja bih uzeo neku Bassman glavu iz šezdesetih, sa pripadajućim boxom, a za ostalo bih se već snašao.
da imate 1500 eura?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: da imate 1500 eura?
Još 1
Ja bih uzeo neku Bassman glavu iz šezdesetih, sa pripadajućim boxom, a za ostalo bih se već snašao.
Ja bih bas gledao da sto vise kinte tapnem u gitaru. Po nekom mom iskustvu, gitara je konstanta, a pojacalo i efekti su varijable.
+3Duane wrote:ja bi veću kintu pukao na pojačalo nego na gitaru...
Lampash, meksikanac signature neki oproban dobro pre kupovine i fender 69 ili dimarzio true velvet.. But that's just me
Sterling AX 40 i neko ludo lampasko pojacalo 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kupish sebi lepo neki AC30 ili Twin Reverb (jaci je od AC30, ali i tezhi za transport) i za ostatak love uzmesh Fendera tipa Mexico Deluxe neki i milina....
A ako hoces svu lovu u gitaru, kupi recimo Standard Gibsona SG ili LPaul....to uvek mozes prodati za slicnu lovu ili ako kao ja vishe volish fender, onda 52 telca ili nekog signature-a tipa David Gilmour (polovan)...eto neke nabacane ideje
A ako hoces svu lovu u gitaru, kupi recimo Standard Gibsona SG ili LPaul....to uvek mozes prodati za slicnu lovu ili ako kao ja vishe volish fender, onda 52 telca ili nekog signature-a tipa David Gilmour (polovan)...eto neke nabacane ideje
http://www.thomann.de/gb/gibson_les_pau ... d_wbcr.htm i http://www.thomann.de/gb/marshall_ma100h.htm i http://www.thomann.de/gb/marshall_m412b.htm
A SG je ovde bio 75000 dinara. Koji si ti srecnik 120k ti je palo sa neba
A SG je ovde bio 75000 dinara. Koji si ti srecnik 120k ti je palo sa neba
- Guitar_thrill
- MF veteran
Duane wrote:ja bi veću kintu pukao na pojačalo nego na gitaru...
Sta je cudno,ranije sam imao jasno definisano da hocu LP i samo Gibson Les Paul...Sad kad imam mogucnost da eventualno uzmem jednog,sad mi je sve vise u glavi neki HSS stratocaster ili Deluxe Tele Ash - MN - 2 Color Sunburst
Tako da ako bude srece i ako budem uzeo te pare bice haos..Necu izlaziti iz prodavnica mesec dana fazon..
Mozda mi je sad malo veca zelja da uzmem nekog fendera iz prostog razloga sto sam do sada stalno svirao na LP-u,pa cisto promene malo radi...ma ko zna,ipak kad uzmem u ruke Gibsona svrsim...
Tako da ako bude srece i ako budem uzeo te pare bice haos..Necu izlaziti iz prodavnica mesec dana fazon..
Mozda mi je sad malo veca zelja da uzmem nekog fendera iz prostog razloga sto sam do sada stalno svirao na LP-u,pa cisto promene malo radi...ma ko zna,ipak kad uzmem u ruke Gibsona svrsim...
- nikolic025
Jes,75000din je special,a to nebi pozeleo ni najgorem neprijatelju...Gori je od Fender Highway strata,bar po meni,Pre bih uzeo Epiphon LP Custom i jos da mi ostane love,nego da uzmem SG special...
- Haralampije
Ma DJ opremu,jebo gitaru,ko se danas od nje 'leba najeo.
Da nemam nista za 1500 bih uzeo neko meksikance,kucno pojacalce,akusticnu i klazicnu.
Da nemam nista za 1500 bih uzeo neko meksikance,kucno pojacalce,akusticnu i klazicnu.
Bez razmisljanja...

Pogodi ga pravo u centarFunkomat wrote:Bez razmisljanja...
- propali_gitarista
Uzeo bi strat MIM, old-school lampasa tipa bassman, pedalboard i par pedala(big muff, TS808, dunlop wah, tuner, delay)
nije da nesto znam ali da imam 1500 ajvra kupio bih mim strata i peavey bandit 112...