pa ja kad sam skupio pare za obicnog american standarda, ukupno su bila dva, jedan u BG, jedan u NSnemanjavelimirovic wrote: Pa ono..zavisi shta zelish...
Nov stratocaster ili polovan iz 70-ih?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Nov stratocaster ili polovan iz 70-ih?
Tako ti je to u nasim radnjama,nikad ne znas sta mozes da zateknes
...,a kad im pogledas sajtove san snova
.
Hardtail sa klasicnim tremolo bridzom (sa rupom za rucicu)? Nikada nisam video ovakav sistem, mada gugl pominje freeflyte.
wikipedia wrote:The Elite Stratocaster was introduced in 1983 and discontinued in 1984. It served as a template for the Eric Clapton signature model of 1988.
The Elite Stratocaster was discontinued in late 1984, due to performance problems generally associated with the unsuccessful Freeflyte bridge.
jedino ako je toploader bridge al neam pojma da to na stratovima postoji.
a da opet ta rupica za whammy bar zbunjuje
Ja sam se zacudio sto nema ni dzek na klasicnom mestu, nego umesto tone pota. Mada ok, malo guglanja po netu i vidi se da je propali eksperiment 
- LifelessDead
Ako ima jos ono snizenje u Mitrosu, ja bih uzeo delux-a. Novog standarda ne bih uzimao, moze da se nadje u oglasima za 600eur lako a to je skoro duplo jeftinije nego sto je nov trenutno, naravno trebas da povedes nekog ko se razume 
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/725 ... AT-RW-3TS-**/
Mislim da je to ono sto trazim, vise masti kako kaze u opisu, jel mislite da je ovaj komad ok?
Mislim da je to ono sto trazim, vise masti kako kaze u opisu, jel mislite da je ovaj komad ok?
Trebalo bi da je ok. Fino radi na drajvu, nema mozda dovoljno 'vintidzast' klin za pravoverne strat fanove, ali, jbg... Idi, probaj. Trenutno se zaista vise isplati uzeti novog strata.
Da, rosewood fretboard = vise masti.
Da, rosewood fretboard = vise masti.
I poslednji slucaj koji moram da pitam je http://www.mitrosmusic.com/proizvod/725 ... SS-MN-3TS-**/
Hvala na svim odgovorima i zivili u ponedeljak odo da pazarim
Hvala na svim odgovorima i zivili u ponedeljak odo da pazarim
Nije to stratocaster ako ima humbucker u bridge-u 
Sto nije samo malo masniji ton moze da se dobije
Jasta, al' obavezno, ako hoces mas' - rosewood fretboard.
Ma radi i maple ki lud:

Mozda vas nisam razumeo dobro ali to nije elite stratocaster,on izgleda ovako:sl0e wrote:Hardtail sa klasicnim tremolo bridzom (sa rupom za rucicu)? Nikada nisam video ovakav sistem, mada gugl pominje freeflyte.
wikipedia wrote:The Elite Stratocaster was introduced in 1983 and discontinued in 1984. It served as a template for the Eric Clapton signature model of 1988.
The Elite Stratocaster was discontinued in late 1984, due to performance problems generally associated with the unsuccessful Freeflyte bridge.