Edit: zanemaritee ovaj post,, doslo je do greske..

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A mozda ce to znaciti samo da mi ne odgovara,.. pa mozda nekom drugom bude odgovarala..??..vlobrk wrote:Evo meni neces moci da je uvalis za 250e posto cu znati da ti se ne svidja i da hoces da je se otarasis![]()
Nisam te shvatio u potpunosti.. Gitara u SAD kosta 500 €, a oduvjek se znalo da je takva vrsta robe kod nas stalno bila skuplja..vlobrk wrote:Bas sam razmisljao da cemo uskoro videti gitaru u oglasima po 500e jer ona inace kosta 700 pa je to povoljno.
Pa vidi, čovek je pitao da li se isplati da kupi tu gitaru. Lepo piše u prvom postu. Nije pitao da li će njemu da odgovara, jer bi to bilo malo čudno pitanje, zar ne? I ja mu kažem da se isplati. I vidim da je dosta ljudi sličnog mišljenja, i rekao bih s dobrim razlogom. To je kao da sam mu rekao: "Ta cura je pametna, sposobna, poštena i šarmantna". I još par ljudi ima sličan utisak. A on će da se ženi ako mu odgovara. I čak i da mu ne odgovara, to ne znači da cura nije pametna, sposobna, poštena i šarmantna. Možda čovek voli pametne, sposobne, poštene i luckaste. Ili šta god. Nisam Milja Vujanović, prejz d lord, i ne mogu znati šta njemu paše ponajbolje, pa o tome i ne pričam.vlobrk wrote:Ako @Vuku "radi posao" onda je stvarno dobar deal a ako ne onda su bacene pare koliko god dao za nju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest