Carl Verheyen's Whammy Bar Secrets

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Haralampije

Re: Carl Verheyen's Whammy Bar Secrets

Post by Haralampije » 26 Jul 2011, 11:49

Mislim da sam pisao u savetima za setap,il' mozda nisam,'bem li ga,uglavnom,ako nisam,a i ako jesam,nije zgoreg reci jos jednom,moze bilo koje ulje za podmazivanje.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 26 Jul 2011, 18:38

Mozhda i jesi Haralampije no nisam proveravao, my bad.

Inache, kad god izvadim gitaru iz gig bag-a, sve je nashtimovano odlichno, samo udenem i sviram, drndam taj tremolo drndam, i sve je kako valja, never goes out of tune.

However! Desi se da osetim da je neka zhica malo otishla out, ali pazite ovo je bitno! NEma sad da se stane sa sviranjem pa kao dotezhesh chiviju opushtash kjurac palac, ne! nego samo se drmne tremolo unazad, ili na gore aj tako reci, drmne se ruchica na trenutak naglo, i on se vrati in tune. To je neki poznati italijanski graditelj Faruda objasnio na nekom video-u, a i Goran Zemun mi je to isto rekao, i zaista. Nema diranja chivija, samo ako se od drkanja tremolo-a otishlo u out of tune, of by all means wang it just a little more and it will be back in tune! :lol: Zvuchi idiotski ali radi mnogo dobro.

Nisam chak nishta ni podmazivao, tek cu. MAda, toliko sam zadovoljan drzhanjem shtima da mozhda i necu.

fattwang

Post by fattwang » 26 Jul 2011, 20:21

Tip se zove Galeazzo Frudua :bow: . Evo tog videa

Verheyen, plus Frudua, plus zejtin i nema više raštimavanja. Provereno :ziveli:

Milanares

Post by Milanares » 26 Jul 2011, 20:53

E taj čika Frudua i pravi neke gitare, ja sam u iskušenju zbog njegove Tuscany Surf ....

Post Reply