Mitrosu fali to što imaju sve na tom njihovom "prebogatom" sajtu, ali u realnosti, tj. U IZLOGU - ništa od toga. Mesecima sam u kontaktu, i znam da 90% od reklamirane robe na sajtu nemaju u radnji. Uglavnom na sajtu revnosno i redovno snižavaju i menjaju cene. Pazi, menjaju cene nepostojećim artiklima(!)?!? Podmuklo?!? Anivej, lako je spuštati cene, glumatati kojekakva sniženja, kada zapravo taj proizvod i nemaš u ponudi. Onda kada se i pojavi, naravno, OBJAVE da je sniženju kraj, nove cene i sl.
Muka mi je od domaćih prodavaca koji sve imaju, ali samo "na papiru"!
Što se tiče novih RGX serija Yamaha gitara, nemam pojma, treba probati, uporediti.
Jedino u šta sam siguran je to da su sve serije Yamaha gitara početkom devedesetih bile izuzetnog kvaliteta, počev od
RGX, Pacifica, Image serije, pa do polu-akustičnih APX modela. Tada je i Gibson Les Paul Standard(brown lite sunburst model) koštao 1400€(2800 nek. nem. maraka), danas isti košta 3500€(7000 nekadašnjih nemačkih maraka). Takodje su tada RG serije Ibaneza koštale i do 1000dem., danas ih ima kao pleve za ispod 200€(400dem.), to sve govori zar ne?!? Nekadašnji "EX" ibanezi serije 3xx su postali današnji RG serije 3xx duplo lošijeg kvaliteta ...
Lepo reče neko ranije, da se i vesla danas prodaju za 2000€ ...
Biraj mudro gitaru, danas bar imaš izbora kako novih, tako i polovnih modela, da te bog vidi!
P.S. samo nemoj neki Ibanez RG serije 3xx, Yamahu Pacifica 1xx, ili pak Squier-e, ... to će biti baš loš izbor.