Urazumiti Kupujem-prodajem
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LifelessDead
Re: Urazumiti Kupujem-prodajem
Ja sam primetio da su prodavci postali totalno moderni u zadnje vreme, koriste se skroz inovativnim metodama prodaje, bar na nasem trzistu...evo citam naslove: "Lepotica dana" ili "Stupid Deal of the Day"...
-
imal neko bolje mesto za traženje muzikalija osim KP-?
ja sam pokušao ovde da okačim oglaščić za pojačalo, al moderatori oceniše valjda da to nije ok.
čudno..
možda imaju neki dil sa KP-om.
ja sam pokušao ovde da okačim oglaščić za pojačalo, al moderatori oceniše valjda da to nije ok.
čudno..
možda imaju neki dil sa KP-om.
kako je glasio oglas, hajde napishi pa da zajedno sudimo o moderatorima 

Verovatno je kupac morao da položi obiman test iz poznavanja muzičke teorije, kao i test sluha i muzičkog ukusa. Klinci sa testerom stop.
- rockozaurus
Ja sam par puta kacio oglas tako sa tim nebuloza naslovima ili kako ti kazes "modernijim" i mogu reci da se za veoma mali vremenski period nakaci enormno veliki broj posetilaca...Ima tu smisla,kada razmislimo o tipicnim crtama karaktera jednog prosecnog Srbina...LifelessDead wrote:Ja sam primetio da su prodavci postali totalno moderni u zadnje vreme, koriste se skroz inovativnim metodama prodaje, bar na nasem trzistu...evo citam naslove: "Lepotica dana" ili "Stupid Deal of the Day"...

Kako sam sistematski unisten od idiota
-
hi hi hinebojsak wrote:Verovatno je kupac morao da položi obiman test iz poznavanja muzičke teorije, kao i test sluha i muzičkog ukusa. Klinci sa testerom stop.
nebojsak wrote:Možda se treba opasati dinamitom, ulogovati na KP i razneti sajt i sebe.