Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Najblize do cega sam dosao jeste da je u pitanju Hondo. Neke lsike se poklapaju na nalepnicom na neck plateu Hlp-2n sto mu dodje Hondo II Les paul Natural. A zasto na glavi ne pise Hondo, ne pitaj
Pa i deluje mi suplja, a ne vidim nigde proreze...d-e-x wrote:neki prijatelj ima cafe pa me zamolio da mu kupim neku gitaru za zid a da lepo izgleda. ja nasao ovu i kupio mu je.
a sad mi zao da mu je dam jer ce samo visiti na zidu a ja bih to sredio da svira. cak imam dva p90 magneta pa razmisljam da ih ubacim.
civije 20-30 e ,nut i potovi 20ak ,i jos 10ak za dzek i jos neke sitnice... 50-60 e max. to nije problem a mislim da cu je sa toliko osposobiti.
nije puno drvo, suplja je skroz.
Daj to prijatelju da okači na zidd-e-x wrote:neki prijatelj ima cafe pa me zamolio da mu kupim neku gitaru za zid a da lepo izgleda. ja nasao ovu i kupio mu je.
a sad mi zao da mu je dam jer ce samo visiti na zidu a ja bih to sredio da svira. cak imam dva p90 magneta pa razmisljam da ih ubacim.
civije 20-30 e ,nut i potovi 20ak ,i jos 10ak za dzek i jos neke sitnice... 50-60 e max. to nije problem a mislim da cu je sa toliko osposobiti.
nije puno drvo, suplja je skroz.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest