Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
E ima ona urbana legenda, to nisam proverio, i nadam se da necu, da kada te na carini vide sa nekim instrumentom, da ce da ti rebnu neku ultra taksu, jer Boze moj podrazumeva se da ides negde napolje da zaradis neke ultra repa, pa da i drzava nesto dobije od toga...pisac wrote:Ovo su jako konstruktivna i korisna obavestenja.
Da iskoristim priliku da vas pitam,posto vidim da imate iskustva-recimo dodjes avionom odnekud u Srbiju,i doneo si svoju gitaru na servis,popravku,nadogradnju,kako god.Kad ulazis,jel to validan izgovor za unosenje?Kad izlazis iz Srbije posle petnaest dana,opet prolazis neku kontrolu,i opet ponovis pricu( koje je istinita,uostalom),da je gitara tvoja,doneta iz odnekud,i da si je servisirao kod poznatog lutijera u Beogradu?
Moze li covek da se nada da nece imati problema i komplikacija u navedenom slucaju?
bancika wrote:hehe, ne b'e, i ja mrzim tu carinu kao i svi ostali, ako ne i vise. Od moje carine zadnjih 10 godina moze da se finansira jedno partijsko mesto u carini da sedi tamo i nista ne radi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest