Hteo Bih Da Kupim Gitaru Pogodnu Za Metal, Budžet Do 30000?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Wolf
Metalhead

Re: Hteo Bih Da Kupim Gitaru Pogodnu Za Metal, Budžet Do 30000?

Post by Wolf » 29 Sep 2008, 23:58

Sto se mene tice, po obliku JS30KE Kelly mi lici na metlu, a Warrior... pa na istrosenu metlu. :)
Ne znam, meni se nekako svidja oblik Fenderovih i nekih Ibanezovih gitara. Oblo sa rogovima, 'bes gitaru na koju mozes da se raseces. :lol:
BTW, jedan lik prodaje Warriora, postavio je oglas ovde na forumu. Ja sam od njega uzeo Behringer-a i nisam se pokajao.
Evo ti linkovi sa oglasima pa se raspitaj kod njega. Lik je OK, nece te zeznuti.

viewtopic.php?f=31&t=4324
viewtopic.php?f=31&t=4505
viewtopic.php?f=31&t=4605

Nadam se da ovim ne krsim neka pravila. :)

Psoriasis

Post by Psoriasis » 30 Sep 2008, 00:09

Wolf wrote:Sto se mene tice, po obliku JS30KE Kelly mi lici na metlu, a Warrior... pa na istrosenu metlu. :)
Ne znam, meni se nekako svidja oblik Fenderovih i nekih Ibanezovih gitara. Oblo sa rogovima, 'bes gitaru na koju mozes da se raseces. :lol:
BTW, jedan lik prodaje Warriora, postavio je oglas ovde na forumu. Ja sam od njega uzeo Behringer-a i nisam se pokajao.
Evo ti linkovi sa oglasima pa se raspitaj kod njega. Lik je OK, nece te zeznuti.

viewtopic.php?f=31&t=4324
viewtopic.php?f=31&t=4505
viewtopic.php?f=31&t=4605

Nadam se da ovim ne krsim neka pravila. :)
ma ko bre sme da te dira kad imas slipknot logo =)

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 30 Sep 2008, 01:10

samo cu reci da mi je taj warrior malo sumljiv.nije da kvarim choveku posao al taj warrior ima na vratu tackice,a samo js30 od warriora ima tackice po vratu(a on ima fixnu kobilicu),ostali modeli imaju ili ajkuline zube ili male zubice po coskovima.nekazhem da je gitara losha,nisam je ni probao pa nemogu reci,ali mi je to samo malo sumnjivo..
a za kelija i warriora nemoj da se zachudish kada ih prvi put probash,mnogo je nezgodno kada ih prvi put svirash sedeci :lol:

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 30 Sep 2008, 21:13

Pa da, primetices da si postao zensko. :lol:
EnivejZ, kako hoces, kazem ti ja sam kupio od njega gitaru i sve je u redu. No, tvoja lova, tvoja stvar. Necu da te nagovaram il' nesto, samo kazem da je OK. :)
Aj' uzdravlje! :)

Post Reply