Instrumenti i pojačala koje niste mogli da zadržite
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Instrumenti i pojačala koje niste mogli da zadržite
za koliko bi ti prodao taj ibanez les paul?
cuo sam pricu da je ibanez jedno vreme imao licencu da ih izradjuje.
i zanima me svirljivost njegovog vrata - necu da je kao veslo.
cuo sam pricu da je ibanez jedno vreme imao licencu da ih izradjuje.
i zanima me svirljivost njegovog vrata - necu da je kao veslo.
- KnightOfDoom
- Site Admin
Covek je vec prodao tu gitaru , pogledaj naslov teme.
Ibanez nikad nije imao licencu da pravi Les paul model, gibson ih je cak tuzio zbog toga tamo 70-neke.
Ibanez nikad nije imao licencu da pravi Les paul model, gibson ih je cak tuzio zbog toga tamo 70-neke.
kolko sam glup.
svejedno verujem da je to bila dobra gitara.
ja ipak nisam mogo da se odvojim od svog ibaneza

svejedno verujem da je to bila dobra gitara.
ja ipak nisam mogo da se odvojim od svog ibaneza
@Z Z Z sto prodade Voxa choveche, a i ti @Dr. sto prodade Twina. Pa sta ako je tezak jbg to je cena dobrog zvuka
a ja sam imao handmade gitaru Nenada Nece Novakovica, telo bilo od asha a na fazon radius Ibanez (kao Satrianijev) sa Fred-om u bridgu i Floydom, nju sam prodao u ono najgore vreme 93. I zao mi sto sam prodao Crate-a 2x12 combo solid state sa stereo chorusom, 130 GXLC tako nesto se zvalo.
I zao mi sto sam prodao Jim Harley replika Silhouette Ernie ball Music mana, nije bila skupa al anyway bash mi je bila draga i super je bila handy.

a ja sam imao handmade gitaru Nenada Nece Novakovica, telo bilo od asha a na fazon radius Ibanez (kao Satrianijev) sa Fred-om u bridgu i Floydom, nju sam prodao u ono najgore vreme 93. I zao mi sto sam prodao Crate-a 2x12 combo solid state sa stereo chorusom, 130 GXLC tako nesto se zvalo.
I zao mi sto sam prodao Jim Harley replika Silhouette Ernie ball Music mana, nije bila skupa al anyway bash mi je bila draga i super je bila handy.
OT, ne zamerite.dweezil wrote: a ja sam imao handmade gitaru Nenada Nece Novakovica, telo bilo od asha a na fazon radius Ibanez (kao Satrianijev) sa Fred-om u bridgu i Floydom, nju sam prodao u ono najgore vreme 93. .
Upravo se prodaje jedna Necina gitara za 950 e, moguće je da si baš tu imao. Inače čuo sam jednu priču vezanu za njega: vraćao se sa društvom iz Hrvatske i negde mislim u Slavoniji je primetio nekakav panj pa mu nije bilo teško da ga pokupi i donese u Beograd. Neka mu je laka zemlja!
hehe
da to bash lichi na Necu, ma super je on bio. I uvek je kod njega sedeo neko od poznatijih gitaristicara (Zoki, Jakov, Vlada Negovanovic ... i ostali).
Secam se da je dolazio Milan iz EKV-a kad je naruchio telecastera od oraha. Milan se uzhasavao shpicolokih i metalskih gitara, znam da mi je za Jackson-ovu glavu rekao " sta ce ti to, samo mozes da se ubodes na to".
a neka je off sta fali malo.

Secam se da je dolazio Milan iz EKV-a kad je naruchio telecastera od oraha. Milan se uzhasavao shpicolokih i metalskih gitara, znam da mi je za Jackson-ovu glavu rekao " sta ce ti to, samo mozes da se ubodes na to".

a neka je off sta fali malo.
- DrGreenthumb
- MF veteran
@dweezil - eh, kad ti stoji 3 meseca a da ga ne ukljucis jer je glasan a nema se para devedesetih, nije te mnogo briga za ton. Pogotovu sto sam tad imao drugacije ideje dobrog tona... Meh, yeh live, yeh learn...
- Hillybilly
Eh te devedesete,
ne ponovile se......
ne ponovile se......
1993. sam prodao bas pojačalo Echolette BS40 zajedno sa zvučnom kutijom sa 15" zvučnikom. Sa drugačijom kutijom sam ga koristio i kao gitarsko pojačalo, ali ovo je baš pravljeno kao bas pojačalo. Tada nisam imao moj auto, niti dozvolu, a i benzin se kupovao na flašu, i koštao je više nego krvna plazma, a ja sam morao da nađem kombo pojačalo manjih dimenzija da bih tezgario. 

Sava wrote:OT, ne zamerite.dweezil wrote: a ja sam imao handmade gitaru Nenada Nece Novakovica, telo bilo od asha a na fazon radius Ibanez (kao Satrianijev) sa Fred-om u bridgu i Floydom, nju sam prodao u ono najgore vreme 93. .
Upravo se prodaje jedna Necina gitara za 950 e, moguće je da si baš tu imao. Inače čuo sam jednu priču vezanu za njega: vraćao se sa društvom iz Hrvatske i negde mislim u Slavoniji je primetio nekakav panj pa mu nije bilo teško da ga pokupi i donese u Beograd. Neka mu je laka zemlja!
Još jedan OT,nadam se da se ne ljutite...
Pre par meseci sam imao prilike da držim u rukama bass koji je Neca napravio za sebe...Crno-zeleni,5 žica,aktivna elektronika...Prvi put u životu mi je bilo žao što ne sviram bass gitaru!PRELEPA BASS GITARA!!!! Inače,i dan danas u stanu kod njegovih roditelja se nalazi gomila daski koje je Neca za života skupio.Neka mu je laka zemlja!
- Hillybilly
Čika Savo, isplivalo nešto Halo Oglasi-ma
...Maison Professional 335, sa koferom, 550 EUR. 064/395-1840
...Maison Professional 335, sa koferom, 550 EUR. 064/395-1840
I ja sam video nekog Gretsch-a na prodaju...
Crvenkaste boje, flame maple, bigsby tremolo...
Sto mi je to poznato... 

- Rocket Roll
Nije taj na kojeg misliš, Braco. 

Ahhh onda se izvinjavam... 

- Hillybilly
Braco, obrati pažnju na basistu sa spota koji je je Rocket okačio....!