Pazi.. vecina procesora nikako ne bi smela da ide pravo u miksetu. znaci mora izmedju njih da stoji pojacalo ili neki preamp... ili DI-box...damazz wrote: nisam skapirao samo ono ako ne ide preko procesora, onda mislis direktno u mixetu? a i ono da moram da ga poznajem u dusu da bih mu izvukao maximum me je malo zabrinulo...
Znaci.. nikako direktno!! Medjutim sad ima procesora koji
1) imaju XLR konektore sa balansiranim izlazom, to moze u miksetu!
2) imaju 1/4 balansirane izlaze... to isto moze u miksetu..
3) imaju prekidac ili neki drugi oblik "peglanja" signala pa i oni mogu u miksetu..
Tako da ... OK.. moras da dooobro obratis paznju sta zelis...
Ahhh, da, samo da pomenem da imas procesore sa lampama i bez lampi.. (ovo je kao kvisko na tvoje vec dovoljno teske muke)
E a drugi deo... ti i pedale moras da posnajes u dusu... i procesor.. u smislu.. gde je koji parametar, za sta sluzi.. kako menja zvuk.. koliko ga dodati, kako to radi u odnosu na drugi parametar ili drugi efekat.... ali. evo olaksanja...
a) ako ga cackas barem dve nedelje posteno, brzo ces nauciti gde je sta.. i kako radi . ukratko nije to tesko (hehe i da obavezno

b) kad se naucis na jednoj spravi... sve sledece ce ti biti piece of cake/bisscquit/coockie.. ocem reci, kad naucis da vozis biciklo, to se vise ne zaboravlja... ili sex.... ili ... kontas... nadalje sve jednostavno kapiras brzo..

Umetnuto:
ovo je veoma, veoma, veoma dobar savet!Nemanja Velimirović wrote:Uzmi BOSS DS1 polovan to ti je oko 40E
Uzmi neki tube screamer klon isto za oko 40E Ja koristim neki Kineski DAPHON i super mi je a platio sam nov oko 1800din...
Da podvucemo DO 100E
+
Uzmi procesor koji ces koristiti za FLANGERE, CHORUSE, FAZERE i sve to tako....
Eto naprimer nekog izmedju reshenja....