Makijavelli wrote:Zanimljivo, a vidi shta vecina koja ju je ocenjivala svira...
Gitara ima "designed by EMG" magnete, EMG je jedan od najkoriscenijih magneta u metal muzici, tako da je ta gitara na osnovu specifikacija mnogo vise za metal od rg350.
350ka ima jedan singl magnet koji sluzi da se dobiju svetliji tonovi koje je sa humbuckerima mnogo teze dobiti...
Plus sto ova 320ka ima reverse headstock sto joj samo daje uber-cool-metal-look...
A ovo sto si naveo, ako pogledas vecini je metal primaran...
Moze svaka gitara da se koristi i za blues i za narodnjake i za metal i za pop-rock, ali kako ce se ponasati u tim vodama, to je druga prica...
Mislim, i sa ferrarijem mozes da krenes u sumu, u offroad istrazivanje, ali pitanje je dokle ces tako stici...
Svaki posao zahteva odgovarajuci alat...
Moras samo da odredis kakav zvuk ti se dopada, sta ti je prioritet i da se na osnovu toga odlucis.
Sta najvise volis da slusas? Sta najvise zelis da sviras?
Mislim, tesko ces naci gitaru koja ce dobro odradjivati i peperse i slipknot...
Mozes imati jednu gitaru koja savrseno radi jednu stvar ili jednu koja ce otaljavati od svega po malo...
Chord-Master wrote:Meni je krajnje idiotski da ti kazem "kupi tu gitaru" i jos mi je idiotskije da ti to uradis samo zato sto sam ti to ja rekao, cak ni ne probavsi neke druge gitare koje bi ti se mozda dopale i vise od te.
Chord-Master wrote:mozes da procenis da li ti je udobna za sviranje, da li ti se dopada zvuk i da li mislis da ce po zvuku odgovarati onome sto bi svirao.
Skroz se slazem sa ovim, moras da odes do prodavnice i vidis sta imaju i to da probas... Lako je da nadjes na netu svasta, ali recimo, mislim da ovaj RG320 nema kod nas da se kupi, nisam skroz siguran ali nisam ga nigde video...