POTREBNA POMOC!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: POTREBNA POMOC!!!
Ja mislim da ti treba Gibson Melody Maker. Poz.
- Drumkiller
HAHAHAHAHAHAHAHA!shule wrote:Ja mislim da ti treba Gibson Melody Maker. Poz.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Gibson melody maker je u okviru ceneDrumkiller wrote:HAHAHAHAHAHAHAHA!shule wrote:Ja mislim da ti treba Gibson Melody Maker. Poz.

U ponedeljak palim za BG i uzimam Laney LX20R od 15w u Music Media Centru, mada sam video u Music Trade-u Laney LX20R od 20w za isti kes, pa cu mozda ovo drugo. Probacu Pacifiku i Epiphone Les Paul 100 pa cu da odlucim sta cu i kako cu. Nego,imam jos jedno pitanje. Na sta najvise da obratim paznju kod gitara,tacnije kako da vidim da li je sve u redu i da li sve funkcionise? Jbg. ovo je malo bedno ali nije sramota neznati. Covek se uci dok je ziv,zar ne? 

Ispravka-u subotu palim za BG pa ljudi ako moze neka informacija vezana za prethodni post.
Ja bih dobro razmislio pre kupovine pojacala dok:
1) Ne probam sva ostala pojacala slicne klase/cenovnog ranga
2) Ne informisem se o vrstama pojacala, kao i najboljem mogucem izboru (tranzistorac; hibrid)
3) Ne pregledam oglase za neki (eventualni) dobar deal.
Sto se gitare tice, meni su Pacifika i Les Paul totalno drugacije gitare, pa bih se i tu odlucio kakav mi ton vise odgovara.
1) Ne probam sva ostala pojacala slicne klase/cenovnog ranga
2) Ne informisem se o vrstama pojacala, kao i najboljem mogucem izboru (tranzistorac; hibrid)
3) Ne pregledam oglase za neki (eventualni) dobar deal.
Sto se gitare tice, meni su Pacifika i Les Paul totalno drugacije gitare, pa bih se i tu odlucio kakav mi ton vise odgovara.
- Drumkiller
daj bre...melody maker...Guitar_thrill wrote:Gibson melody maker je u okviru ceneDrumkiller wrote:HAHAHAHAHAHAHAHA!shule wrote:Ja mislim da ti treba Gibson Melody Maker. Poz.ako se dobro secam
a pojacalo, ja dajem glas laney lg20r, rolanda i voxa nisam svirao

- Guitar_thrill
- MF veteran
aha, ja rkeo ti se smejes zbog cene....a jes' vala,i ja kad sam ej probao tako mi je delovala, k'o cekicemDrumkiller wrote: daj bre...melody maker...ko da je prawljena cekicem....

Ja bih takodje preporucio Jamahu Pacificu 112, ako nisam pogresio to je kao fat strat varijanta, ham i dva singla. Univerzalnije od toga za pocetak sa tim parama ne moze, barem ne u Srbiji 

Guitar_thrill wrote:aha, ja rkeo ti se smejes zbog cene....a jes' vala,i ja kad sam ej probao tako mi je delovala, k'o cekicemDrumkiller wrote: daj bre...melody maker...ko da je prawljena cekicem....
Ja je nisam probao.

- Drumkiller
Bolje nemoj....shule wrote:Guitar_thrill wrote:aha, ja rkeo ti se smejes zbog cene....a jes' vala,i ja kad sam ej probao tako mi je delovala, k'o cekicemDrumkiller wrote: daj bre...melody maker...ko da je prawljena cekicem....
Ja je nisam probao.![]()
![]()

Najverovatnije da ce prevagnuti Pacifica. Vidim da je uglavnom svi hvale a i dobra je kombinacija magneta i sve to za pristupacnu cenu... Ko bi rekao...Bobi wrote:Ja bih takodje preporucio Jamahu Pacificu 112, ako nisam pogresio to je kao fat strat varijanta, ham i dva singla. Univerzalnije od toga za pocetak sa tim parama ne moze, barem ne u Srbiji

Ok izbor. Za ostatak para mozes da uzmes VOX All-tube pojacalo, sa zvucnikom od 10" ili u kombinaciji glava + kabinet sa jednom dvanaesticom i imas super ton 

Imam predloge za par pojacala(Roland Cube 15X, Roland Micro Cube i Laney LX20R). Jedino da isprobam na sva 4 pa da odlucim...sl0e wrote:Ok izbor. Za ostatak para mozes da uzmes VOX All-tube pojacalo, sa zvucnikom od 10" ili u kombinaciji glava + kabinet sa jednom dvanaesticom i imas super ton

Pazi, ta 3 pojacala (Cube, Micro Cube i Laney) su treca srpska liga naspram ovog "Meridijan Superligasa"
. Salu na stranu, posto pacifika ne kosta puno, za ostatak novca mozes da uzmes ovo:
http://www.mitros-music.com/products/3985-Vox__AC4TV/1/
i da zavrsis posao. Mislim da ovi tranzistorci nemaju sta da traze pored ovog voks-a, a za kes koji ti ostaje (100+ evra) mozes da kupis neki procesor ili neku slicnu igracku i da kompletiras rig.

http://www.mitros-music.com/products/3985-Vox__AC4TV/1/
i da zavrsis posao. Mislim da ovi tranzistorci nemaju sta da traze pored ovog voks-a, a za kes koji ti ostaje (100+ evra) mozes da kupis neki procesor ili neku slicnu igracku i da kompletiras rig.