Potreba da imate ''potrebu'' da iskazhete neki svoj glupi zhivotni stav, i to uglavnom na net-u, video sam previshe takvih tako da se vishe ne raspravljam nego vam se smejem u lice, al to na stranu... Ne znam shto uopshte spamujete takvim glupostima, a i ne zanima me, necu vishe da odgovaram na ovakve postove, ubuduce ako imate potrebu da negde opisujete svoj karakter i to ko ste i shta ste, shta vam se svidja il ne samo dalje odavde...

A sad ono vazhno... Bio sam, i sad cu sve lepo da opishem dok sam josh pod kakvim takvim utiskom... Ok, krenuo oko pola 6, bio tamo oko 6-pola 7 nije ni bitno, Mitros tamo kod zheleznichke... Ok, prvo chega mi je muka NEPROFESIONALNOST!!! Ovo nije prvi put, a poshto je vezano za temu i nije spam niti offtopic a znam da je u nekoj kontradikciji sa ovim gore samo da kazhem da nije ista stvar u pitanju, ja sad kritikujem a ne iznosim neki lichni stav... Prvo, brate dve stvari, ako radish recimo na mestu kao shto je Mitros dve stvari dolaze u obzir po nekim drushtvenim pravilima, da se razumesh u sushtinu svog posla i da budesh raspolozhen za komunikaciju sa mushterijama pa i protiv svoje volje, za to te placaju, da dok si u radnom vremenu morash da se ponashash po nekim pravilima... Ali neeee... prvo udjem, lik se tamo raspishtoljio na nekoj stolici, obuchen kao neki kloshar, niti da mi pridje niti shta otkud ja znam dal je on prodavac... al ok, pridjem ja njemu, saznam da je prodavac, i ok, kazhem mu odprilike shta me zanima, kazhem Jackson D2k, Ibanzez SA 260FM i vec tu me on prekine i kazhe meni ''Nemam ja pojma shta je to, ajd ti pokazhi meni gde su te gitare'', ja sam odmah provalio gde je Jackson prepoznatljiv je, Ibanez sam nekako iskopao 36FM, a za 260FM nemam pojma, bila je jedna za levake a ja sam ga jedva naterao da odnese josh dve iz SA serije sa HSS konfiguracijom i u tom cenovnom rangu, i pretpostavljam da je jedna bila 260 FM, ali na onim etiketama ne pishe, a retko kad na samoj gitari pishe bilo shta sem ''Ibanez''. Dalje, hteo sam tog Fendera mexikanca da probam, chisto radi reda, ali lik me je bukvalno ignorisao, poveo me kao da mi pokazhe i posle nestao negde...
Sad da predjem na vazhniji deo priche, o gitarama... Ovako, ovog slepca koji me je uzhasno iznervirao sam bar nekako uspeo da nateram da mi svira na Ibanez-u 36FM, i na josh dva Ibaneza za koji se nadam da je jedan bar bio 260FM, i da prvo mi je svirao na jackson-u... I sad ovako, shto je najache prvi Jackson je potpuno isti kao onaj na onom linku shto sam vam ostavio, sa onim kosturskim glavama, i prvo shto je meni skrenulo pazhnju je 60 000 na popustu

I tako, mislim da je to u sushtini to, i da josh neshto... Ne svidja mi se boja, imaju samo onu narandzasto crvenu, i rekao mi je ovaj da je to kao super poshto nije ''finish'' il tako neshto vec je sve to lepo i profesionalno odradjeno, i da!! Popust, obojica su mi prilichno uzdrzhano i progaramirano rekli da je ''mooozhda do kraja nove godine'' shto je u prevodu ''zhelimo da ti to uzmesh shto prel ali ovo je diskretan nachin da ti to saopshtimo'' ali ne znam, jel zna neko od vas iz iskustva dokle oni drzhe taj popust, poshto je inache 10 000 vishe...