Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Oprema Koju Imate
inace, nije ti lose to pojacalo. 

- sirac-šunka
- vragolan
Ja sam cuo da ga taj sto mu prodao nesto zeznuo...
Taj shto mi ga je prodao je jedan izuzetan laf i baja, i mnooogo dobar momak, zaista.
Zhao mi je shto sam tom kupovinom ja bukvalno, podvalio njemu. Pojachalo je super, meni se najvishe djasvi bash ova kombinacija, direkt gitra u pojachalo, bez pedala.
A za zhice, nemam chim
mada mi je kul i ovako.
Zhao mi je shto sam tom kupovinom ja bukvalno, podvalio njemu. Pojachalo je super, meni se najvishe djasvi bash ova kombinacija, direkt gitra u pojachalo, bez pedala.

A za zhice, nemam chim

zaista krš pojačalo... krševno
Kortekse, jel ono Skakavac? na trenutak tamo kad je sijevnula oštrica sam obnevideo...
Kortekse, jel ono Skakavac? na trenutak tamo kad je sijevnula oštrica sam obnevideo...
Hajde da se i ja malo pohvalim, a vi mi recite šta mislite o opremi.
Fender Stratocaster Classic Player '60s
Laney VC15-110 all tube amp

Da vam dobacim da se borim ovih dana sa setupom, konkretno akcijom. Volim kad su žice nisko, da ih samo pipam, ali to kod strata ne ide lako, otima se. Gitara je nova i fabrički setup naravno nije bio dobar, akcija je sramotno visoko podešena.
Gitara je inače (kao što znate) best buy u srednjoj klasi stratocastera i puno je pisano na internetu o njoj. Custom Shop pastorče. Mnogi je nahvališe da je bolja od American strata. Valjda je.
Ovaj mali Laney je, aj da kažem bombonica. Jest da košta 350€ pošto je all tube i radi u a/b klasi, ali to zaista dopunjuje kvalitetom zvuka koji izlazi iz njega. Što se više odvrne, glas mu je bolji.
Nije predviđen za metal headove, za ostale jeste.
Fender Stratocaster Classic Player '60s
Laney VC15-110 all tube amp

Da vam dobacim da se borim ovih dana sa setupom, konkretno akcijom. Volim kad su žice nisko, da ih samo pipam, ali to kod strata ne ide lako, otima se. Gitara je nova i fabrički setup naravno nije bio dobar, akcija je sramotno visoko podešena.
Gitara je inače (kao što znate) best buy u srednjoj klasi stratocastera i puno je pisano na internetu o njoj. Custom Shop pastorče. Mnogi je nahvališe da je bolja od American strata. Valjda je.
Ovaj mali Laney je, aj da kažem bombonica. Jest da košta 350€ pošto je all tube i radi u a/b klasi, ali to zaista dopunjuje kvalitetom zvuka koji izlazi iz njega. Što se više odvrne, glas mu je bolji.
Nije predviđen za metal headove, za ostale jeste.
- Guitar_thrill
- MF veteran
vbraca wrote:Jako lep izbor !

Kako su mi gotivni beli stratovi sa belim pikgardom. Kad bolje razmislim i sa crnim. Cestitke! 

Bobi wrote:Kako su mi gotivni beli stratovi sa belim pikgardom. Kad bolje razmislim i sa crnim. Cestitke!

vbraca wrote:Jako lep izbor !

Brw. Od danas imam ovo:

Sad se pitam kako sam pre ziveo bez kurblice. Doduse ja sam zice montirao Seymour Duncanovom metodom, pa nije bilo puno okretanja civije
- mislim_stvarno
Koliko si platio to cudo za motanje?
100 dinari, mada ima i skuplje ako hoces 

Brate, kakav je Seymour Duncan metod?cccira wrote:vbraca wrote:Jako lep izbor !![]()
Sad se pitam kako sam pre ziveo bez kurblice. Doduse ja sam zice montirao Seymour Duncanovom metodom, pa nije bilo puno okretanja civije

Premotaj na 7:20 ili tako nesto

Warning: namestanje zica ovim metodom moze prilicno biti bolno ako jako zatezete zicu. cccira® i Seymour Duncan© ne snose nikakvu odgovornost u slucaju povrede ili smrti
Da l' vas mrzi da okrecete civiju....