Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
A magneti su sigurno neki vrh....Extra

- Guitar_thrill
- MF veteran
bas fina oprema BLuesmane! 
Mislis clean???mislim_stvarno wrote:Znaci kolekcija raste, jos malo pa ces okaciti procesor o klin...
Da, naravno za sada upotrebljavam procesor za dopunske fekte, reverb, delay B, flanger, chorus, wah.. ne verujem da cu da ga saljem u peMziju, ali dist i OD sa njega vise ne!
Eh uskoro cu imati na okupu ceeelu moju "ergelu" i uradicu neki review. nesto cu smisliti.. a do tada.. wait!
[subliminal_message]Baci procesor, kupi Fendera, baci procesor, kupi Fendera...[/subliminal_message]
- tHe bLuEsMaN
Magneti su EMG SA set i odlicno rade!!!Aca wrote:A magneti su sigurno neki vrh....Extra![]()
![]()
- tHe bLuEsMaN
HvalaGuitar_thrill wrote:bas fina oprema BLuesmane!
- mislim_stvarno
mislim na klin (aka ekser)dejankuki wrote:Mislis clean???

Salim se malo...
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja sam juce pazario 2x Celestion Vitage 30 za 200 evrona. leci ce na Oranzadu ko budali samar! oduvek ih trpaju u Orange kutije. jos sa novim JJ el34.
samo da se jacalo iscekira i sredi biasovanje, a citao sam na Orange forumu da su maotri OR120 malo specificni u vezi toga. neki visoki napon i sl.
samo da se jacalo iscekira i sredi biasovanje, a citao sam na Orange forumu da su maotri OR120 malo specificni u vezi toga. neki visoki napon i sl.
Dejane, ajde napisi koju rec o delayu ako te ne mrzi ili daj link ako mi je promaklo a vec jesi.
Inace, imam i ja par noviteta otkad sam se poslednji put... ispovedao.
Dobio sam jednu dobru ponudu za zamenu za jedan matori originalni TS808 (bas kad sam pocinjao da pravim svoj klon) koju nisam mogao da odbijem (je;'eb li ga... kupovao sam i mnogo vece gluposti) tako da sad imam jednog "pravog" screamera pored svog klona i uzeo sam jednog Valve junior-a za kucnu svirku da ne palim bassmana svakih pola h.
Trenutno furam strat - 808 - epi valve na 2x12 i mogu slobodno da kazem da nikad nisam bio zadovoljniji svojim "tihim" kucnim tonom. Iskreno, ne secam se kad sam poslednju put svirao ovako puno kod kuce.
Dobio sam jednu dobru ponudu za zamenu za jedan matori originalni TS808 (bas kad sam pocinjao da pravim svoj klon) koju nisam mogao da odbijem (je;'eb li ga... kupovao sam i mnogo vece gluposti) tako da sad imam jednog "pravog" screamera pored svog klona i uzeo sam jednog Valve junior-a za kucnu svirku da ne palim bassmana svakih pola h.
Trenutno furam strat - 808 - epi valve na 2x12 i mogu slobodno da kazem da nikad nisam bio zadovoljniji svojim "tihim" kucnim tonom. Iskreno, ne secam se kad sam poslednju put svirao ovako puno kod kuce.

ah yea!
moj gitara je konacno postala Z GITAR!
11ke i teksasi... twanguje kao bebina karlica!
- mislim_stvarno
Tjestitamo... 
A, lepo, lepo, Duane, cestitke...
Jesi li sad konacno zadovoljan? Razlike? Prednosti? Eventualne mane?
Si prodao one stare (ne mislim na zice:D)?
Jesi li sad konacno zadovoljan? Razlike? Prednosti? Eventualne mane?
Si prodao one stare (ne mislim na zice:D)?
Đe si pazario i pošto?Duane wrote: ah yea!
Tanke su ti gornje žiceDuane wrote:ah yea!