meni se cini da povecavaju masnocu za nas, a smanjuju udeo lesnika. Ova nasa nutela je pola secera, pola palminog ulja...dodje kao tovatna mast

A inace da, rotosound sucks a**, makar onaj pink.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Problem kod tih njihovih cestih rasprodaja za nas je u tome sto nema free shippinga, on vazi samo za USA, a onda nam se ne isplati previse za malu kolicinu. U avgustu su reklamirali ovo:ProfessorBaltazar wrote: ↑14 Sep 2017, 11:46Pre neki dan su imali neki mega promotion, ne secam se sta je. Registrovan si tamo?
Jedno vreme sam koristio 9.5 zice na Fenderu sa malo problematicnim vratom jer su mi bile dovoljno mekane. Ne mesaj to sa hibridima jer ovo je cista debljina samo je medjubroj. Vrlo mi se dopadaju 9.5 i prve sam dobio iz inostranstva i bile su sjajne. Onda sam kupio komplet u Mitrosu i to je bio jad Boziji! Toliko su bile stare da su bile mrtve od prvog trenutka i brzo sam ih bacio. Koliko mi je poznato samo Daddario radi 9.5 velicinu.johnnybgood89 wrote: ↑14 Sep 2017, 22:16http://www.mitrosmusic.com/proizvod/205 ... o-EXL120-/
Ima li neko iskustva sa ovim 9.5 zicama? Ili uzeti ernie hibrid? Sviram na devetkama i prijaju mi bolje od desetki mada kontao sam probati 9.5 ili neki hibrid
I kakva je razlika u zvuku i osecaju uopste?Bili D Kid wrote: ↑16 Sep 2017, 11:07Pre neki dan sam stavio Elixir, nanoweb i na akustičnu, jer sam ih pre nekih 8 meseci stavio na električnu. Zakon žice.
Zvuk kao zvuk novih žica, jer sve nove žice kada se stave mahom su dobre, zvonke, sad razlika je u materijalu od kojih se prave, to su nijanse i šta kome više odgovara. Pod prstima su kao između flat i normalnih, škripe dosta manje ali nisu nečujne kao flat. Odlučio sam se za njih jer mi na električnoj i dalje daju ton kao nove.pisac wrote: ↑16 Sep 2017, 17:26I kakva je razlika u zvuku i osecaju uopste?Bili D Kid wrote: ↑16 Sep 2017, 11:07Pre neki dan sam stavio Elixir, nanoweb i na akustičnu, jer sam ih pre nekih 8 meseci stavio na električnu. Zakon žice.
U globalu,jesi li zadovoljan i mislis li da ostavis Nanoweb na akusticnoj gitari?
Jer se i ja nesto mislim...da li?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest