Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nanoweb sam stavio na P90 magnete,i to je izbalansirano stvarno dobro,dok na Stratocasteru mi se to recimo ič ne svidja-nema taj ujed kao DAdadario.Baba Slim wrote: ↑17 Sep 2017, 09:48Elixir za akustaru, pod uslovom da ne puknu, po zvuku i trajanju su najbolja investicija, ni jedne žice koje sam ja probao ne mogu da im priđu. Jesu skuplje od svih redovnih, ali koliko mogu da stoje a da pri tom ne umru, definitivno vrede tih para.
Vidim da mnogi hejtuju elixirke za električnu, ali što se mene tiče, sad već kao višegodišnjeg korisnika njihovih žica na svim gitarama koje imam - sve što sam gore napisao važi i za žice za električnu. Jedino što bi me nateralo da ih batalim je da se pojavi identičan proizvod nekog drugog brenda za manju cenu.
Jesi li siguran da si dole odabrao Srbiju? Upravo sam probao i jos uvek je shipping 0.00 usd. Ako ostavis default usa zaracuna shipping. Za svaki slucaj obrisi cache memory u browseru.eg303 wrote: ↑27 Sep 2017, 18:16Ne znam, izgleda da im nešto "ne štima", hteo sam paypal-om da platim ali sam portal mi menja "gauge" (oću devetke on mi trpa desetke) i gore prikaže sa poštarinom ($10.47) a dole kao da je "free" jer sam čekirao "USPS First Class International Mail, 5-10 days"...
Hvala ti na odgovoru, večeras ću probati na miru da to odradim...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest