Who Dares Wins!!O.o wrote:al' nikako da mi podje za rukom da napravim takvo nesto
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Enterprise
Re: Oprema Koju Imate
nisam neki ljubitel fendera,ali ovaj izgleda bas bas cool...kazi mi,kakvi su ovo magneti ,prekidaci,itd,prvi put vidim ovo?

Evo link http://homepages.ed.ac.uk/dreimer/elite.htm tu ima sve o njemu,a prekidaci su svoja prica,moguce je da radi u 7 pozicija,bas zajebana gitara

[quote="Crnja"]Zdravo
Ovo mi je prvi post na ovom forumu i imam malo treme
Cool gitara...i dobrodosao na forum...
Ovo mi je prvi post na ovom forumu i imam malo treme
Cool gitara...i dobrodosao na forum...
hvala,hvala......ne misle bas svi da je cool pa je stavih da vidim komentare ostalih ljudi koji znaju da cene prave vrednosti!

Dobrodosao.
Lep strat. Kakav je u poredjenju sa standardnijim stratovima?
Lep strat. Kakav je u poredjenju sa standardnijim stratovima?
sa moje tacke gledista.....
nema toliko mekan odnosno topao zvuk kao vecina stratova....ima jako dobar clean i treba je bas svirati ne pipkati jer tek onda dobije svoj pravi zvuk!mene dosta podseca po zvuku na gitaru od SRV....Sto se tice drive-a zahvaljujuci boost-u dosta dobro radi,i moze lepo da rezi mada nije kao humbucker....kada sviram cult mogu da dobijem dosta veran zvuk........to je otprilike opis njenog zvuka......... 
pa nije bas neka rezencija,ali ajde..koliko si je platio?
sta ti dodje rezencija?
900 e sam je platio.....
pa naprimer-pocnes od vrata,udoban ili ne,do same kranje izrade gitare,pomenes sve te magneta,plus sto imas tu neobicnu kombinaciju 7 pozicija,mogao bih da se raspises i haha...ali dobro,u svakom slucaju 
aj muki ti baci neku recenzijumuki17 wrote:pa naprimer-pocnes od vrata,udoban ili ne,do same kranje izrade gitare,pomenes sve te magneta,plus sto imas tu neobicnu kombinaciju 7 pozicija,mogao bih da se raspises i haha...ali dobro,u svakom slucaju
cega?Duane wrote:aj muki ti baci neku recenzijumuki17 wrote:pa naprimer-pocnes od vrata,udoban ili ne,do same kranje izrade gitare,pomenes sve te magneta,plus sto imas tu neobicnu kombinaciju 7 pozicija,mogao bih da se raspises i haha...ali dobro,u svakom slucaju
vrat jeste udoban meni sasvim odgovara........kada sam je nosio kod majstora rekao je da nije ni C ni V nesto izmedju...magneti znam da su alnico samo to....sto se tice pozicija mogu da rade u isto vreme bridge i neck a mogu i sva tri od jednom,ostale pozicije su kao i kod svih ostalih stratova ....zice ne idu kroz telo gitare vec se kace na kobilicu.....tremolo ne znam kakav je nemam rucicu,mada po netu sto sam gledao komentare kazu da je los!hteli su da naprave nesto drugacije pa su sjebali tako da uglavnom nije funkcionalan..........nisam bas toliko upucen u izradu gitara tako da se dalje ne bih pravio pametan da ne ispadnem glup!