Shto to tek vadi bubrege, morash prolaznike DIY metodologijom "odalami veslom-izvadi bubreg"ssmc wrote:DIY ppl!
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Hteo sam da kazem "nista nalik ds1 ili lampaskim distorzijama"tyler durden wrote:theTrooper wrote:Nup. Posedujem doticnu pedalu, i mogu reci tim ljudima da su se zajebali. Ili ne znaju sta traze.majtimika wrote:jesi li je probao od vecine ljudi sam cuo da je kesa
Ovo je dist. Ne drajv, ne bust, vec dist. I to metalski dist, nista nalik ds1/lampaskim distorzijama. U osnovi, ovo bi trebalo da bude neka verzija preampa iz Randall warheada (Critical bolje zna, ima je covek vec dugo vremena), sto znaci tranzistorski hi-gain dist, namenjen samo za teske metale xD
A kakve veze ima ds 1 i lampaška distorzija? Pored toga, samo da jedna stvar, dimebag je jedini koristio tranzistorsko pojačalo na svetu, verovatno bilo koji drugi metal bend koji slušaš svira na nekom lampašu.
- mislim_stvarno
uf i ja bi jednog fajerbrd da sviram ko Grinlif i Džoni Vinter
- tyler durden
- MF veteran
[/quote]
Hteo sam da kazem "nista nalik ds1 ili lampaskim distorzijama"[/quote]
Pa opet nemaju veze ds1 i lampaške distorzije, očigledno si ti pomešao neke stvari, i stavljaš lampu u koš sa vintage zvukom. Skokni na you tube, i kucaj mesa boogie rectifier amp, engl fireball, peavey 5150, diesel, bogner ubershall, da bi ukapirao o čemu ti pričam....sve su to lampaška pojačala
Hteo sam da kazem "nista nalik ds1 ili lampaskim distorzijama"[/quote]
Pa opet nemaju veze ds1 i lampaške distorzije, očigledno si ti pomešao neke stvari, i stavljaš lampu u koš sa vintage zvukom. Skokni na you tube, i kucaj mesa boogie rectifier amp, engl fireball, peavey 5150, diesel, bogner ubershall, da bi ukapirao o čemu ti pričam....sve su to lampaška pojačala
nije mislio da je to dvoje isto, nego kaze da nije zvuk slican ni jednom ni drugom, nego nesto trece

- Dersu Uzala
U ovoj si crkvi nasao da se molistyler durden wrote: Pa opet nemaju veze ds1 i lampaške distorzije, očigledno si ti pomešao neke stvari, i stavljaš lampu u koš sa vintage zvukom. Skokni na you tube, i kucaj mesa boogie rectifier amp, engl fireball, peavey 5150, diesel, bogner ubershall, da bi ukapirao o čemu ti pričam....sve su to lampaška pojačala
Pa bre, dok ih ja krstim, evo vec godin' dana, oni prde.
Ja sta god da sam pokusao da uradim sa tom dime pedalom na kraju bih dobio "kesa" ton. Scoooooooooooop do bola. Nigde te nema samo nesto SHHHHHHHHDZZZZZZZZZZZZZZSsssss...
Hteo sam da kazem "nista nalik ds1 ili lampaskim distorzijama"[/quote]tyler durden wrote:
Pa opet nemaju veze ds1 i lampaške distorzije, očigledno si ti pomešao neke stvari, i stavljaš lampu u koš sa vintage zvukom. Skokni na you tube, i kucaj mesa boogie rectifier amp, engl fireball, peavey 5150, diesel, bogner ubershall, da bi ukapirao o čemu ti pričam....sve su to lampaška pojačala[/quote]
Yup, to sam mislio, vintage zvuk
A ono, znam i ja sta je rectifier i kompanija, al nema se para za takve stvari. Za ovu kintu, ovo je as good as it gets
- Wild Child
MUzzY wrote:Ja sta god da sam pokusao da uradim sa tom dime pedalom na kraju bih dobio "kesa" ton. Scoooooooooooop do bola. Nigde te nema samo nesto SHHHHHHHHDZZZZZZZZZZZZZZSsssss...
motorna testera
theTrooper wrote:Hteo sam da kazem "nista nalik ds1 ili lampaskim distorzijama"tyler durden wrote:
Pa opet nemaju veze ds1 i lampaške distorzije, očigledno si ti pomešao neke stvari, i stavljaš lampu u koš sa vintage zvukom. Skokni na you tube, i kucaj mesa boogie rectifier amp, engl fireball, peavey 5150, diesel, bogner ubershall, da bi ukapirao o čemu ti pričam....sve su to lampaška pojačala[/quote]
Yup, to sam mislio, vintage zvuk
A ono, znam i ja sta je rectifier i kompanija, al nema se para za takve stvari. Za ovu kintu, ovo je as good as it gets[/quote]
Ne slazem se. Bolje zvuci roland cube u neki konkretan BOX nego ova pedala u pojacalo.
Yup, to sam mislio, vintage zvukMUzzY wrote:theTrooper wrote:Hteo sam da kazem "nista nalik ds1 ili lampaskim distorzijama"tyler durden wrote:
A ono, znam i ja sta je rectifier i kompanija, al nema se para za takve stvari. Za ovu kintu, ovo je as good as it gets[/quote]
Ne slazem se. Bolje zvuci roland cube u neki konkretan BOX nego ova pedala u pojacalo.[/quote]
-100000