zamisli kako ce onda da izgleda posle 30 godina? kad treba sin da te pogleda i kaze... ali tajo.. to nije tvoja gitara, to je rorija galagera, a ja velim ... pa da sine ostavio sam je 2 dana na kisi, te je identicnaChord-Master wrote:Duane wrote:ma meni je shit kupiti novu gitaru koja je namerno izgrebana... fora je uzeti djitru pa je izgrebati
Eh, za to je potrebno vreme, mnogo vremena...![]()
Ako hoces da to ide "prirodnim putem". Ako ne, uzmes smirglu pa lagano, ali to opet treba uraditi tako da izgleda prirodno. U svakom slucaju ako se resim na tako nesto sa mojom gitarom tacno znam sta cu uraditi - dovoljno je da izvadim gitaru iz torbe, pustim macku u sobu, zatvorim vrata i sacekam nekih deset-petnaest minuta. Ne moz' prirodnije od toga
Gitara Iz Vaših Snova?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gitara Iz Vaših Snova?
- Mithrandir
- MF veteran
Eh, svasta je Rory-jeva gitara prosla, da je samo kisa...
Iako nisam ljubitelj relic gitara, Rory Gallagher signature model izgleda prelepo!
P.S. Mislim da sam pisao o njoj...bas na ovoj temi?
Negde na forumu jesam 
Iako nisam ljubitelj relic gitara, Rory Gallagher signature model izgleda prelepo!
P.S. Mislim da sam pisao o njoj...bas na ovoj temi?
+1 jel znas da je to zapravo bio sanbrst?Mithrandir wrote:Eh, svasta je Rory-jeva gitara prosla, da je samo kisa...![]()
P.S. Mislim da sam pisao o njoj...bas na ovoj temi?Negde na forumu jesam
- Chord-Master
- MF veteran
Ako mislimo na istu gitaru i vidi se prilicno jasno da je bio sunburst.Duane wrote:jel znas da je to zapravo bio sanbrst?al meni je kulija ovako... ono kao braon antic relic crashed out wood
To bi trebalo da je ovo jel' tako?

- Guitar_thrill
- MF veteran
slazem se za maple fretboardChord-Master wrote:Guitar_thrill wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
od ovog moze da se rikne! jooooj kako prelepo.....
Pretpostavio sam da ce ti se svideti, doduse mislim da bi bila jos lepsa da ima maple fretboard
i za ovo se slazem, s time sto mi ne bi smetalo ni da mi neko da jednu ovakvu vec izgrebanu jer pare svakako nemam ni za jednu ni za druguDuane wrote:ma meni je shit kupiti novu gitaru koja je namerno izgrebana... fora je uzeti djitru pa je izgrebati
pa izvaljujem ja da se primeti taj sunburst... al je lako toliko razvaljen da stvarno treba da se zapitas 
thrille nemam ni ja pub u bostonu pa me nesprecava da sanjam... a isto vazi i za shishkovguitars.ru
thrille nemam ni ja pub u bostonu pa me nesprecava da sanjam... a isto vazi i za shishkovguitars.ru
- Grof Cmarnik
Gibson Les Paul, zbog onog teskog mutnog tona.

O , PA KAKO JE TO FINO,
U DESNOJ RUCI GIBSON A U LEVOJ PIVO !!!
- Highway One
I tata bi sineSantana wrote:
O , PA KAKO JE TO FINO,
U DESNOJ RUCI GIBSON A U LEVOJ PIVO !!!
JA HOCU BRE JEDNOG SQUIERA!!!MOJ IDOL!!
evo za tvoje oci I CHECK OUT THE BURNING HUMBUCKER !

to je taj,hello kitty!!
evo , ja cu bit ' skroman ko i uvek...Gibson 335 s' bigsby je jedna od mojih favorita! 

a zar mu ne fali jedan deo bridgea?!
hehehe...pa nisam ni primetio...izgleda da je nesto budzen!
mada mozda i nije! 
moze i ovako!

moze i ovako!