Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Brate mili,jedna greska ne skodi 

Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.
Ma idi bre,ne smes pogresiti jedno slovo,i sad ispada da je neznam nista o metalu,da ga ne slusam,i da uzimam Randall pojacalo i Jackson gitaru tako bezveze,iz sprdnje,ali neznam sta je Thrash metal 

- BaalBehrit
Dva puta si napisao "neznam".
Enivejz:

Želim.

Enivejz:

Želim.
Greska,ne jurim greške nego pogrešim i po dva slovanebojsak wrote:Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.

Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.Strat08 wrote:
Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavioDimo wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?

Hvala, sad više nemam dilemeBozha wrote:Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.Strat08 wrote:

jel ovo sto sto drzi pedale,tj ovo u cemu su rupe za pedale od kog je materiijala?Bozha wrote:Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.Strat08 wrote:
Plastika je dno, okviri su od onog tvrdjeg sundjera. Sve fino, tesno, nema mrdanja.
pa interesuje me da mi stane malo veca pedala recimo oblika ehx ili rocktron,pa zbog toga,da li moze sundjer da se sijeceBozha wrote:Plastika je dno, okviri su od onog tvrdjeg sundjera. Sve fino, tesno, nema mrdanja.

e ali ima ona vecita fora neke behringer stvari oce da rade samo na behringerov ispravljac? e sad,da li to znaci da neke stvari nece da rade na njemu ili hoce?

Ponekad i spelling, al' živi smo ljudikwiss wrote:Greska,ne jurim greške nego pogrešim i po dva slovanebojsak wrote:Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.

I dalje važi ona ponudassmc wrote:Ponekad i spelling, al' živi smo ljudikwiss wrote:Greska,ne jurim greške nego pogrešim i po dva slovanebojsak wrote:Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.

Svaki put kad sam ga svirao bio sam tuzan kad je trebalo da je vratimDimo wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?

Mislis MUzzY?Strat08 wrote:Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavioDimo wrote:
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?Ne proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam
Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu
![]()

Imas za domaci da dodjes do mene da snimim nesto na toj gitari kad je kupis