Oprema Koju Nemate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dimo

Re: Oprema Koju Nemate

Post by Dimo » 18 Nov 2010, 14:00

Brate mili,jedna greska ne skodi 8)

nebojsak

Post by nebojsak » 18 Nov 2010, 14:06

Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.

Dimo

Post by Dimo » 18 Nov 2010, 14:14

Ma idi bre,ne smes pogresiti jedno slovo,i sad ispada da je neznam nista o metalu,da ga ne slusam,i da uzimam Randall pojacalo i Jackson gitaru tako bezveze,iz sprdnje,ali neznam sta je Thrash metal :grummel_2:

BaalBehrit

Post by BaalBehrit » 18 Nov 2010, 14:28

Dva puta si napisao "neznam". :mrgreen:

Enivejz:

Image

Želim.

Dimo

Post by Dimo » 18 Nov 2010, 14:29

Hahahah :bow: :ziveli:

kwiss

Post by kwiss » 18 Nov 2010, 14:54

nebojsak wrote:Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.
Greska,ne jurim greške nego pogrešim i po dva slova :XD:

Bozha

Post by Bozha » 18 Nov 2010, 15:10

Strat08 wrote:Image
Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.

Strat08

Post by Strat08 » 18 Nov 2010, 15:14

Dimo wrote:Image
Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?
Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavio :D Ne proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam :mrgreen: Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu :wink:
Bozha wrote:
Moj buraz ima slican, ali duplo veci, struja im je valjda ista? Kod njega na gajbi je inace problem sa instalacijama, nema uzemljenja plus raspali uredjaji na fazi, pa uvek ima shuma. Zato smo ga namenski nosali okolo i testirali i super radi, dokle god je u ispravnoj mrezi. I konstrukcija je solidna, mislim, kofer ko kofer, uspevaju Berindjeru i mnogo slozenije sprave.
Hvala, sad više nemam dileme :D

Born_Dead

Post by Born_Dead » 18 Nov 2010, 15:15

Bozha wrote:
jel ovo sto sto drzi pedale,tj ovo u cemu su rupe za pedale od kog je materiijala?

Bozha

Post by Bozha » 18 Nov 2010, 17:31

Plastika je dno, okviri su od onog tvrdjeg sundjera. Sve fino, tesno, nema mrdanja.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 18 Nov 2010, 17:47

Bozha wrote:Plastika je dno, okviri su od onog tvrdjeg sundjera. Sve fino, tesno, nema mrdanja.
pa interesuje me da mi stane malo veca pedala recimo oblika ehx ili rocktron,pa zbog toga,da li moze sundjer da se sijece :D
e ali ima ona vecita fora neke behringer stvari oce da rade samo na behringerov ispravljac? e sad,da li to znaci da neke stvari nece da rade na njemu ili hoce? :D

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 18 Nov 2010, 18:27

kwiss wrote:
nebojsak wrote:Ćuti, dobro je da te Kwiss nije navatao. Užasno je osetljiv na takve stvari.
Ponekad i spelling, al' živi smo ljudi :ziveli:

kwiss

Post by kwiss » 18 Nov 2010, 18:38

ssmc wrote:
kwiss wrote:
Ponekad i spelling, al' živi smo ljudi :ziveli:
I dalje važi ona ponuda :XD:

MUzzY

Post by MUzzY » 18 Nov 2010, 20:08

Zanima me za ovu gitaru kakva je,da li neko ima iskustva sa njom ? I da li je Made In USA ?
Svaki put kad sam ga svirao bio sam tuzan kad je trebalo da je vratim ;) Dobra gitara. Jedini Epi koji zvuci kako treba mojim usima i prija mojim prstima.

MUzzY

Post by MUzzY » 18 Nov 2010, 20:10

Strat08 wrote:
Ovako, koliko sam uspio skontati, a pisao sam o ovoj gitari baš na ovoj temi 2,3 strane nazad, bijela je fejk, a krem je original, ali nebitno, kazem zbog slike koju si stavio :D Ne proizvodi se u Americi,koliko ja znam Epifon se proizvodi u Kini, a signature serija u Koreji, toliko sam skontao sa stanih sajtova, a đe da znaaaam kad ništa ne znaaam :mrgreen: Google, Youtube i ganjanjaj, ja ne znam da iko sa foruma ima ovu dzitricu, samo mi se javio Mozzy da je probao i dao mi par savjeta oko magneta, prelistaj ovu temu... Eto, ja ću je uzeti iduće sedmice, ako budu imali u Mitrosu :wink:
Mislis MUzzY? :)
Imas za domaci da dodjes do mene da snimim nesto na toj gitari kad je kupis :P :ziveli:

Post Reply