Ne kužim, al dobro.Nyarlathotep wrote:ova prva fotka je sve objasnila.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- Nyarlathotep
- MF veteran
hehe... polako navićićeš se brate.
htedoh reći da SG i Strat sve rekoše i sami. ništa više ti ne treba, naravno - uslovno rečeno.
htedoh reći da SG i Strat sve rekoše i sami. ništa više ti ne treba, naravno - uslovno rečeno.
A toooNyarlathotep wrote:hehe... polako navićićeš se brate.
- Dersu Uzala
Ovo je nova farba. Kad sve bude sklepano, bice vise slika jer se pod svetlom 'seta' grafika od neke ove plavicaste do neke ljubicanstvene. You gots to see it to believe it.Nyarlathotep wrote:Dersu Uzala wrote:Nemoj posle da bude da si trcao pred ruduNyarlathotep wrote:meni se vise svidja ovako..
hehe, sasvim moguce, ali mhteos am da kazem da mi je lepsi ovako ogoljen i crn, nego onaj Petrucciev lilihip.

E, ovo je tribal sa starijih Petruccijevih Ibanez modelaDersu Uzala wrote:Ovo je nova farba. Kad sve bude sklepano, bice vise slika jer se pod svetlom 'seta' grafika od neke ove plavicaste do neke ljubicanstvene. You gots to see it to believe it.

Odlicno, cekamo ostatak slika
- Dersu Uzala
Sto "tribal"? To su Picasso-va kubisticka lica.Mrav wrote: E, ovo je tribal sa starijih Petruccijevih Ibanez modela![]()
OK, kubizam
ali lepo si se to setio da uradis na gitari 
Nisam znao da je Petrucci ljubitelj avangardnijeh slikarskih pravaca. 
- Dersu Uzala
Pa i nije. Ali je Picasso bio veliki ljubitelj prog metala sa Long Ajlandasinisake wrote:Nisam znao da je Petrucci ljubitelj avangardnijeh slikarskih pravaca.
- Nyarlathotep
- MF veteran
hahaha... svejedno, obojica vole provod i zene. 
A Petruci, bogami, i da pojedeNyarlathotep wrote:hahaha... svejedno, obojica vole provod i zene.
Tako bih voleo da kazem wow! ali ne vidim slikuDersu Uzala wrote: Ovo je nova farba. Kad sve bude sklepano, bice vise slika jer se pod svetlom 'seta' grafika od neke ove plavicaste do neke ljubicanstvene. You gots to see it to believe it.
- BaalBehrit
Od danas:

MC212..?
edit:sad video na drugoj temi da jeste..ja imam takav..dobar je ,samo je malcice basovit za moj ukus..
edit:sad video na drugoj temi da jeste..ja imam takav..dobar je ,samo je malcice basovit za moj ukus..
Last edited by muki17 on 06 Jan 2010, 00:27, edited 2 times in total.
cestitke! moram vise da svratim na svirku da vas cujem posteno jednom!