PS čestitam na kupovini
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Oprema Koju Imate
Nebojša, brate, ujela te bijesna ovca, zašto Džez Bas pored tolikih Presižna 
PS čestitam na kupovini
PS čestitam na kupovini
Ja inače više volim ovaj, al sam planirao preca, da bih pridodao i gigbag i stalak za razliku u cijeni. Međutim, nestade precova dok sam se ja nakanio.
strava! cestitke
Evo i prinove u familiji
STRATOCRAPSTER
Vrat-Javor
telo - Presovana pijevina-neka mi neko pomogne posto sam zaboravio kako se to kod nas zove-tesko kao tuc, ali za divno cudo odlicno zvuci
magneti- Dimarzio Fast Track 2 , neki tamo singl, i Dimarzio True velvet neck
Struja -Dimarzio
Civije -Spetzel
Slivnik-Nepoznati proizvodjac
natpisi-moj kum pod gasom

Serite koliko hocete ali meni je strava
STRATOCRAPSTER
Vrat-Javor
telo - Presovana pijevina-neka mi neko pomogne posto sam zaboravio kako se to kod nas zove-tesko kao tuc, ali za divno cudo odlicno zvuci
magneti- Dimarzio Fast Track 2 , neki tamo singl, i Dimarzio True velvet neck
Struja -Dimarzio
Civije -Spetzel
Slivnik-Nepoznati proizvodjac
natpisi-moj kum pod gasom

Serite koliko hocete ali meni je strava
Cestitke! Sto bi srali?
Jesi probao kako zvuci sa zatvorenim slivnikom? Ima li razlike?
Jesi probao kako zvuci sa zatvorenim slivnikom? Ima li razlike?
Ovo ni EVH svojevremeno ne bi ovako skalamerio. Sasvim je OK, još ako ti zvuči zadovoljavajuće, šta ćeš više. I meni ovako matorom često prolaze te "mongrel" ideje kroz glavu, srećom braća Kinezi će napraviti donatore koje mogu da podnesem kintom da bi nešto slično odradio. U zadnje vreme razmišljam, šta bi bilo kada bi peg od nekog "allinity" skuera savio na pari da bi izbegao one "string trees", ili pod prve dve čivije da podvučem blok drveta da "upadnu" niže... 
@ istiqrac nije iverica mego jos vece sranje mislim da se to zove medijapan gusce je od iverice mnogo
@ sinisake Bolje zvuci sa otvorenim slivnikom

@ eg303 To je i bila ideja posto sam gitaru dobio za 40eura ali sam na kraju za delove dao preko 150 eura ali i dalje je ok zato sto stvarno zvuci do muda. A sto se tice string trees ovi spretzel-i su nejednakih visina pa netreba string tree
@ sinisake Bolje zvuci sa otvorenim slivnikom
@ eg303 To je i bila ideja posto sam gitaru dobio za 40eura ali sam na kraju za delove dao preko 150 eura ali i dalje je ok zato sto stvarno zvuci do muda. A sto se tice string trees ovi spretzel-i su nejednakih visina pa netreba string tree
Od pre par dana Behringer VD1
evo jedna grupna slika

Jeste Behringer od soma ipo, nije nesto do jaja skupo, ali meni se svidja zvuk i zadovoljan sam
evo jedna grupna slika

Jeste Behringer od soma ipo, nije nesto do jaja skupo, ali meni se svidja zvuk i zadovoljan sam
Gde ima za te pare?!O.o wrote:Jeste Behringer od soma ipo
Cestitke.O.o wrote:Od pre par dana Behringer VD1
Da li bi mozda hteo da slikas pedalu iznutra jednom kad te ne bude mrzelo?
pa u oglasima!cccira wrote:Gde ima za te pare?!O.o wrote:Jeste Behringer od soma ipo
A, ja reko' nova posto na fotki tako izgleda... Ko bi ga znao sa novogodisnjim popustima u Serbijixspaceman wrote:pa u oglasima!
cestitke majtimiko, da te sluzi vijek vijekova, izgleda pretty sick! 
Miko pa to je Animal, bar bi trebalo da bude po headstocku