Bo'im™ se da ce to i meni uskoro da se desi sa EXL116.Funkomat wrote:Opet nestasica ernie ball zica. Znao sam da sam trebao da ih kupim dok ih je bilo.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Kad god krenem da se vajkam što nemam ovo ili ono od opreme, na kraju dođem do zaključka da mi samo ovo fali

Ili malo apgrejdovane postojeće, ili neke sasvim nove, kad bi mogle da se naruče

Ili malo apgrejdovane postojeće, ili neke sasvim nove, kad bi mogle da se naruče

Prsti nisu problem. Jedno ovece pakovanje slobodnog vremena i dve-tri tone volje mi, zapravo, trebaju... 
I JCM 800.

I JCM 800.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Bolje da imamo po 6-7 prstiju ili cak 8 na levoj ruci za celu skalu po jedan prstKristijan wrote:Kad god krenem da se vajkam što nemam ovo ili ono od opreme, na kraju dođem do zaključka da mi samo ovo fali

plus jeansinisake wrote:Prsti nisu problem. Jedno ovece pakovanje slobodnog vremena i dve-tri tone volje mi, zapravo, trebaju...
I JCM 800.
Nema višeguv'nor wrote:Bo'im™ se da ce to i meni uskoro da se desi sa EXL116.Funkomat wrote:Opet nestasica ernie ball zica. Znao sam da sam trebao da ih kupim dok ih je bilo.

Ja imam kuci jedno kao rezervu
Ontopic:

Mozda se ovo preseli neki dan do nove godine u onu drugu temu, posto mi je pre neki dan bio rodjendan, nakupise se orasi

Ontopic:

Mozda se ovo preseli neki dan do nove godine u onu drugu temu, posto mi je pre neki dan bio rodjendan, nakupise se orasi

- Dersu Uzala
Posto nemas para za JCM800 trenutno, uzmi njegovog manjeg i jeftinijeg brata:sinisake wrote:Prsti nisu problem. Jedno ovece pakovanje slobodnog vremena i dve-tri tone volje mi, zapravo, trebaju...
I JCM 800.
To vec imam. Daljeg rodjaka, malo bezmudog ™, ali radi...Posto nemas para za JCM800 trenutno, uzmi njegovog manjeg i jeftinijeg brata:

- tHe bLuEsMaN

A je l probao neko ovo?Kako se pokazala u odnosu na fabricke drajvove koje su u cenovnom rangu sa njom (oko 180e ako se ne varam)?
- Dersu Uzala
Imas pedalu koja je klon JCM800 i JCM900 preamp srkjuita?sinisake wrote:To vec imam. Daljeg rodjaka, malo bezmudog ™, ali radi...Posto nemas para za JCM800 trenutno, uzmi njegovog manjeg i jeftinijeg brata:
sl0e wrote:Ja imam kuci jedno kao rezervu![]()

E mašala, valja se ako se može!sl0e wrote:Ontopic:

Rodicu pare dogodine...