Najbolje/najlepse gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Najbolje/najlepse gitare
Сасвим у супротности са насловом теме, овде сам видео неке од најружнијих гитара икад, а нагледао сам се гитара охохо.
Ali zato Strat izgleda k'o da ga napala lepra...MUzzY wrote:Telac je ... ajooooj
Sve u svemu, o ukusima ne vredi raspravljati (reče mačka i nastavi da liže dupe)...
- mislim_stvarno
mislim da su ljudi mnogo mesali ovu temu sa oprema koju nemate, pa ima svakakvih iznenadjenja... (prosao sam celu temu)Kristijan wrote:Сасвим у супротности са насловом теме, овде сам видео неке од најружнијих гитара икад, а нагледао сам се гитара охохо.

-
- Location: kragujevac `79 Субјекат или субјект означава о коме или чему се у реченици говори. Субјектом се озна
Resurection
Fender Broadcaster carved for Mike Deasy in 1969
The body is a scene of Christ's tomb. The stone has been rolled away and christ is ascending to heaven surrounded by a dozen angels. Mary stands in front of the open tomb. The pick guard is black on black... engraved in it is the text of "John 3:16". On the headstock, the original decal was copied in bas relief, preserving the word "Broadcaster"
Sta mislite dali bi ovo Hendriks svirao,ovu posvetu samom sebi da je ziv
?Ova gitara je za zooloski vrt kao i ostale kreature,neumerenost u gluposti nemam reci
.Nase gusle ispada da imaju minimalisticki prilaz umetnosti u odnosu na ova cudovista.Sta je sledece,gravirano pojacalo,pedala,trzalica?
http://www.carverdoug.com/guitars/jimi_hendrix.htm
Svaka je lepa bez duboreza i relikovanja

- LifelessDead
Aman, ta gitara je napravljena u cast Dzimija, vise tu kao neki eksponat, nije za komercijalnu svrhu. Ti i da hoces da ju imas ne mozes, tako da ne vidim sto se ti sekirasteodorica wrote:Sta mislite dali bi ovo Hendriks svirao,ovu posvetu samom sebi da je ziv?Ova gitara je za zooloski vrt kao i ostale kreature,neumerenost u gluposti nemam reci
.Nase gusle ispada da imaju minimalisticki prilaz umetnosti u odnosu na ova cudovista.Sta je sledece,gravirano pojacalo,pedala,trzalica?

LifelessDead wrote:Aman, ta gitara je napravljena u cast Dzimija, vise tu kao neki eksponat, nije za komercijalnu svrhu. Ti i da hoces da ju imas ne mozes, tako da ne vidim sto se ti sekiras
haha

Al' je ubo Jimija k'o Palma Noleta...
- mislim_stvarno
njam njam 

auuu vrat je preverzija 

У јебему лебац, готивнија је можда и од Џоунсовог "Силвербрста"
Uf, zlo izgleda, samo sto je cini mi se rouzvud, ne ebony fingerboard :/ Tj nije dovoljno crn. I ja bi stavio beli pikgard or smth, mislim da bi leglo
Najveći problem je, prema meni, što ne bih znao koji žanr bi na njoj fur'o. Očigledno da na sve nas utiče onaj vizuelni trip da kad pogledamo džitru znamo za koji je žanr, i šta bi se od bendova eventualno na njoj moglo svirat. Al ova... this shit is special. Izgleda ko neka enigma. So many possibilities and yet we don't know her secret.