E ja sam danas bio do NS-a da trazim adapter za de7, i posto naravno nigde nije bilo adaptera ispod 2000din,a nisam imao vise sta da radi, otisao sam do Mitrosa da smaram najneljubaznije osoblje neke muzicke kuce
istina ovaj put su bili nesto bolji,osim sto me je na pocetku jedan od njih ubedjivao da ne probavam i fulldrive i 70' fuzz jer su to dve razlicite pedale, mada se posle ispostavilo da ne zna sta je 70' fuzz, naravno sve je to radio,dok je obuvao jednu patiku...ali za to ima druga tema....
dakleM probao sam fulldrive 2, 70' fuzz i Highway One strata...
Fulldrive mi se bas dopao zvuk, pravi mekani drive, peva strat, onaj comp cut kao da malo smiri drive,ne znam ni ja kako da se izrazim...

lepo reaguje na volume pot, kao i sto lepo reaguju potovi na pedali...sve u svemu fin zvuk, medjutim ono sto mi se uopste nije dopalo to je onaj boost prekidac...tj. uopste ne kontam njegovu poentu, samo dodaje gain, i to uglavnom zvuci prezasiceno nekako, meni totalno nepotrebno....mislim da je mnogo bolje bilo da su tu ubacili nesto da pojaca signal, ovako samo doda drive-a, a onda mi gitara nekako zvuci jos tise i suvise kompresovano....
70' fuzz me je iznenadio, iskreno, ocekivao sam neki ostar fuzz, sa dosta gaina, medjutim i kada je sve bilo na max gitara se bas lepo culo, sve mi je nekako transparentno....doduse ja nisam svirao mnogo fuzz-ova pa mozda tako i treba da zvuci,ali zvucao mi je kao neki overdrive....jako mi se svideo zvuk! I kontam da pored nje i ne treba jos neka drive pedala....
Strat je bio ok, ne mogu bas da ga nesto ocenjujem jer su zice bile standardno stare 100god, malo cudan vrat i uopste akcija, ne mogu da kazem previsoka, samo nekako cudna...ali sve u svemu ne kontam sto mnogi toliko ne vole HW1 seriju....ustvari kontam.....ne vredi te pare, inace je ok
Inace nisam siguran koliko je sve ovo pomoglo, jer osim sto su zice bile bas stare,i pojacalo je bilo dosta samnjeno,i zabudzeno negde,da nisam mogao da vidim kontrole na pojacalu.... ali sam bar stekao neki utisak o nekom karakteristicnom zvuku tih pedala