Ako hocu slashov zvuk moram se privikavati na 0.11 nema mi drugesinisake wrote:Laksi legato, ali nije to to... Vracam se na desetke, a kad budem u kondiciju, 0.11 EB super stinky, pa kud puklo da puklo!
![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako hocu slashov zvuk moram se privikavati na 0.11 nema mi drugesinisake wrote:Laksi legato, ali nije to to... Vracam se na desetke, a kad budem u kondiciju, 0.11 EB super stinky, pa kud puklo da puklo!
![]()
Moras poceti da skupljas mnogo parajohnny_b_good wrote:Ako hocu slashov zvuk moram se privikavati na 0.11 nema mi drugesinisake wrote:Laksi legato, ali nije to to... Vracam se na desetke, a kad budem u kondiciju, 0.11 EB super stinky, pa kud puklo da puklo!
![]()
Au, vazda me zbuniš sa tim super stinky...Super Stinky su .009, u pink pakovanju, a Power Stinky su .011, u purple pakovanju... Jeste pomalo slična boja pakovanja, ali ne bih se zbunio sigurno pošto stvarno dugi niz godina koristim Power Slinky. Pardon, Stinkysinisake wrote:Laksi legato, ali nije to to... Vracam se na desetke, a kad budem u kondiciju, 0.11 EB super stinky, pa kud puklo da puklo!
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest